Blogger Widgets

2012. szeptember 10., hétfő

Lily interjú Josh Horowitz-cal 2.

Sziasztok!

Na, itt az interjú másik fele. Lehet, hogy össze-vissza jönnek az infók, nem pont úgy, mint a videóban, ezért bocsi.

Az első hétről:

Minden helyszínen forgattunk már, az egyik pontosan itt van az utcán. Az elmúlt három hétben - épp most fejeztük be a harmadik hetet - azt hiszem, minden helyszínt érintettünk a filmből. Eljutottunk a korai Clarytől az Árnyvadász Claryig, aztán vissza.

A rajongók támogatásáról:

Mindenféle akciót csinálunk, kaszkadőrmutatványokat, kicsit rosszul is vagyunk. Én már teljesen elfáradtam, mert mostanában éjjel forgattunk - de a rajongók mindig kijöttek. Ott vannak, várnak, és olyan elhivatottak. Nagyon jó, hogy ilyen támogatásunk van.

Arról, hogy végre forgat:

Végre vörös vagyok, végre dolgozunk a projekten és minden lenyűgözően halad.

A Pandemoniumról:

Innen körülbelül egy háztömbnyire forgattunk a Pandemonium jelenetet. Néhány szereplő kinézete teljesen sokkolt. Mintha egy gótikus világ és valamiféle trance klub keveréke lenne.

A Dumort Hotel részről:

Néhány akciójelenet, amit a Dumort Hotelban forgattunk egyszerűen elmebeteg. Annyira lenyűgözőek. És mindenki a saját kaszkadőrmutatványait csinálja, nagyon hatásos. Azt hiszem, sok akciónak nézhetnek elébe a rajongók.

Jamie meghallgatásáról:

Amikor besétált a szobába a meghallgatásra - emlékszem, erről más meséltem nem is olyan régen - kisétált, és ott volt. Ott volt Jace. Hozta. És még csak próbálkoznia sem kellett. 

A könyvhűségről:

Azt hiszem, a rajongók elégedettek lesznek. Cassandra Clare elképesztő történeteket ír, ő is idejött, beszéltünk vele, láttuk őt és nagyon boldog volt. Nem akarnánk elvenni a gyönyörűségből, amit írt. Természetesen a filmek esetében meg kell változtatni bizonyos dolgokat, de úgy érzem, egy csak fokozza a történetet. Kicsit élesebbé teszi. Valami olyasmivé teszi, amit a könyv rajongói imádni fognak, de azok is, akik nem ismerik a történet. Szóval ez nem csak egy könyvadaptáció, hanem egy film, ami megáll  saját lábán, amire eddig nagyon büszke vagyok.

Jamie tetkójáról, és arról, hogy a szereplőknek lesz-e közös tetkója:

Jamie-nek még nincs meg. Még nincs, de beszél róla. Jamie-nél soha nem tudni, nem igaz? (nevet) Nem tudja még (hogy mi lesz), de nem írnám le a lehetőséget a többi szereplő számára sem. Nekik gyűrűjük van (a Gyűrűk ura szereplőknek - egyébként nem, nem gyűrűjük van, hanem tündéül a kilences szám - Deszy), talán nekünk is lesz valami ilyesmi, nem tudom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets