Blogger Widgets

2012. július 20., péntek

Kiegészítők A City of Lost Souls előzeteséhez

Sziasztok!

Na, akkor következzen egy-két kiegészítő infó az előzeteshez, amit hirtelen felindulásból posztoltam mindenféle kiegészítés nélkül.

Nos, először is lássuk a szöveget angolul, majd az angolul nem tudók kedvéért magyarul:

“My name is Jonathan Christopher Morgenstern. I had a father but he is dead. I have a mother but she is dead to me. I have a brother and I will bind him to me. I have a sister and I will teach her to love me. My name is Jonathan, but everyone calls me Sebastian. And I am going to burn down the world.”

"A nevem Jonathan Christian Morgenstern. Volt egy apám, de ő halott. Van egy anyám, de  ő halott számomra. Van egy öcsém, és őt magamhoz fogom kötni. Van egy húgom, és meg fogom tanítani neki, hogy szeressen. A nevem Jonathan, de mindenki Sebastiannak hív. És porrá fogom égetni a világot."

Az előzetesben Jonathannak brit akcentusa van, és Cassie azt írta, nem tudta, hogy az lesz, de nagyon tetszik neki a dolog. A szöveget egyébként Cassie maga írta, és odaadta a Dirty Robbernek, és megálmodta a látványt. És sokak kérdésére válaszolva a lány, aki Sebastian nyakába teszi a sálat, Clary. 








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets