Blogger Widgets

2012. július 21., szombat

Pletykák: Brit és német premier

Sziasztok!

Egy-egy ilyen filmnél, mint amilyen a Csontváros is lesz, mindig nagy kérdés, hogy vajon mely országokban lesz a premier egy időben az amerikaival. Mi ilyen szempontból szerencsés és egyben szerencsétlen helyzetben vagyunk. Hiszen ha ugyanazon a héten mutatják be, akkor mi hamarabb láthatjuk a filmet, mivel nálunk a mozikban nem pénteken van a heti váltás. Viszont olyan szempontból szerencsétlen a helyzetünk, hogy nagyon sok filmet nem hoznak be a mozikba csak később, vagy egyáltalán nem is (pl Beastly), esetleg csak Pesten játsszák a nagyobb mozik. Ráadásul vezetők vagyunk a kalózfelvételek készítésében is, így sokszor tartanak tőle, hogy a premierrel egy időben lássuk a filmeket. 

De most nem is rólunk van szó. Az még a jövő zenéje, hogy lesz-e szerencsénk moziban megnézni a Csontvárost (mert még ez sem biztos), és ha igen, mikor. 

Viszont a pletykák szerint a németek és a britek ennél szerencsésebb helyzetben vannak. Ezek alapján a britek az amerikai rajongókkal egy időben, 2013. augusztus 23-án már meg is nézhetik a filmet, a németek pedig egy héttel később, augusztus 29-én mehetnek majd a mozikba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets