Blogger Widgets

2012. július 20., péntek

Cassie nem árnyvadászos könyve

Sziasztok!

Ha a külföldi oldalakat is olvasgatjátok, és azt hiszem, egyszer én magam is írtam róla, mindenesetre ha nem is, akkor most megtudjátok... Cassandra Clare nagyon jó barátságban van Holly Black írónővel, és gyakran előfordul velük, hogy még egymás karaktereit is beleírják egymás könyveibe. Így fordult elő pl. Holly egyik könyvében a Tünderek királynője, egy másikban pedig egy Jace nevű srác, aki azt képzeli magáról, hogy angyal.

A lényegre térve, többen kérdezgették már Cassandra Clare-től, hogy fog-e valaha, vagy legalábbis a közeljövőben olyan könyvet írni, amely nem Árnyvadászokról szól. Nos, megérkezett a válasz. Igen.

Méghozzá nem is egyet, és nem is egyedül, hanem egyből egy öt részes sorozatot és Holly Blackkel összefogva. Bizony ám, szóval Holly Black és Cassandra Clare rajongók, figyelem! Új könyvek várhatóak!

A könyvsorozatot úgy harangozták be, hogy a middle grade korosztálynak fog szólni, azaz a 8-12 éveseknek. Az első könyv 2014-ben jelenhet meg, és a címe Iron Trial, azaz valami olyasmi, hogy Vas Próba. (Tudom, elég érdekesen hangzik magyarul, jobbat nem tudtam rá.) Egyébként pedig Cassie-től megszokottan egy fantasy sorozat lesz. 

Most sajnos mennem kell, de ígérem, hozok ma még további részleteket. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets