Blogger Widgets

2013. július 2., kedd

Új jelenetek az új előzetesből


Sziasztok!

Megint kigyűjtöttem az új jeleneteket az új videóból, nyilván csak azokat, amiket képen látunk, de új dialógusok is vannak, ezeket majd akkor tudom hozni, amikor felkerül a Youtube verzió, mert akkor készítek rá megint feliratot.

Addig is a képeket a kommentekkel a törés után találjátok!




Egy hosszabb pillantás Claryék házára

Új áttűnés! Angyali erő rúnával tűnik át a Screen Gems logója az előzetesre!

Simon viszi a kávét Claryre. Nekem összeszorul a szívem arra, ahogy Clary Simonra néz! Süt belőle a szeretet!


Itt már egészen jól látszik az a bizonyos rajz, amit Clary rajzol!

És a rajz kicsit közelebbről is. Egy Árnyvadász! Szárnyakkal. Jace, Jace...




Jace rúnája az új előzetesben kékesen világít! Az eddigiekben is láttuk ezt a jelenetet, de akkor még nem fénylett. Ez azt jelenti, hogy még mindig újítanak a jelenetekn digitálisan.

Na, itt már jól látszik, hogy nem Valentine az, aki megtámadja Jocelynt, hanem Pangborn.

Jace...

Jace felsegíti Claryt a Falánk támadása után.

Ezen a képen több dolgot is érdemes figyelni. Egyrészt ott a Morgenstern gyűrű, bár ez nem újdonság. Végre viszonylag jól látszik, hogyan is fog kinézni egy irón. Illetve tessék figyelni, hogy Clary hogyan teszi rá a kezét Jace-ére, és ő hogyan nézi ezt!

Ez valószínűleg Jace túrája alatt történik, amikor körbevezeti Claryt az Intézetben. Viszont érdemes nézni a ruhájukat! Ezeket viselik  a csókolózós jelenetben is!



Ez épp csak egy blikk, nem is tudtam normális képet hozni, de nagyon úgy tűnik, hogy Jace és Clary éppen átlépnek a portálon.
Tudom, hogy ez korábban van az előzetesben, de... Igen, Luke, Jocelyn és Valentine! Őszintén megmondom, imádom ezt a képet! Nagyon jól megcsinálták! Valentine sokkal fiatalabbnak tűnik, Jocelynból süt a harci szellem, egyedül azt nem értem, Luke-nak miért van már itt is ősz hajtincse. De valószínűleg én nem emlékszem valamire...


Újabb lényeges pont, amire valószínűleg már csak kevesen figyelnek! Ez ugyanis azt mondja, hogy látogassunk el a Tumblr oldalra, mert belehallgathatunk három Csontváros dalba is a filmzenék között. Megnéztem, egyelőre még nem voltak fent, de ha felkerülnek, hozom őket!



1 megjegyzés:

  1. Jace kezén a világító rúnáról az jutott eszembe, hogy lehet ezzel érzékeltetik azt hogy Clary elkezd "látni". Ha jól rémlik a könyvben eleinte akadozva ment és koncentrálnia kellett, hogy mindent lásson.
    Miközben ezt leírtam meg eszembe jutott, hogy de hát Jace-t meg látja, miért ne látná akkor a rúnáit rögtön... áááh nem tudom... érdekes...

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets