Blogger Widgets

2013. július 1., hétfő

Megvan a zenék listája!


Sziasztok!

Ezek az együttesek és számok lesznek a Csontváros soundtrackjén! A hírek szerint azonban továbbiak érkeznek még hamarosan!

"A Republic Records, a Consantin film és a Screen Gems nyilvánosságra hozta a művészek eklektikus litáját, akik rajta lesznek a The Mortal Instruments: City of Bones albumon, ami 2013 augusztus 20-án érkezik. A nagyszabású listán új dalok szerepelnek a multi-platinalemezes popénekestől, Demi Lovatotól, a multi-platinás alt-rock bandától, az AFI-tól, a Grammy győztes, multiplatinás énekes-dalszerzőtő Colbie Caillattól és még másoktól. Ezek a dalok nem csak a soundtrack albumon lesznek hallhatóak, hanem a nagy várakozásnak örvendő film kulcspillanataiban is. 

Az AFI remixe az új számukból, a 17 Crimes kinetikus hangzást ad a képernyőn látható akciójeleneknek, az EDM titán Zedd a film egy kulcsjelenetéhez ad zenét, míg Colbie Caillat egy kísértő balladát hoz, a When the Darkness Comes-szal, amit a producer David Hodges-szal írtak. 

A soundtrack a hangzás és az érzelmek egész spektrumát felöleli, Jessie J fölényes, fülledt popzenéjétől a Bassnectar dubstepjéig. 

Készüljetek még több művészre és dalra, amit a közeljövőben bejelentenek! Fegyverezd fel ezekkel a mortal Instruments-t, és készülj fel egy életre szóló utazásra!" Forrás
 

1. Zedd “Into The Lair”
2. Jessie J ”Magnetic”
3. AFI “17 Crimes (LA Riots Remix)”
4. Demi Lovato ”Heart By Heart”
5. Youngblood Hawke ”Bring Me Home”
6. Colbie Callait “When The Darkness Comes”
7. Seven Lions with Myon & Shane 54 featuring Tove Lo “Strangers” (MAGYAROK A LISTÁN!!!)
8. Pacific Air ”Bear”
10. Bassnectar ”Calling From Above”
12. Bryan Ellis “Strange Days”

4 megjegyzés:

  1. Jééézusom. Myon és Shine 54 magyarok! Konkrétan nem kapok levegőt!!:DD

    VálaszTörlés
  2. Demi Lovato ???? na ne már, miért ???? :'(
    AFI az király!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Izlések és pofonok! Én - és még sokan mások - imádom Demit, nagyon tehetséges énekesnő, attól, hogy te nem olyan stílusú zenét hallgatsz..

      Törlés
  3. En csak azt remelem, hogy nem csak ilyen zenek lesznek benne.. mert en komoly zenet akarok alatta hallgatni nem kornyikalast :)

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets