Blogger Widgets

2013. július 2., kedd

Magnus az?


Sziasztok!

Már korábban voltak róla viták, hogy az a sor az eddigi előzetesekben, hogy You are the key to our survival, az most vajon kihez is tartozik. Harald és Cassie akkor megerősítették, hogy az Magnus sora. De ez persze nem jelentette, hogy egyértelmű volt a különbség Magnus és Jace hangja között, gyakorlatilag megkülönböztethetetlennek tűnnek. (Ezért is van az, hogy a magyar szinkronos előzetesben elvileg Jace mondja azt a sort is...)

Most azonban újabb kérdés vetődött fel az új előzetessel kapcsolatban!

Van az a bizonyos sor, hogy "She's part of a world you cannot imagine. She was trying to protect you." (Egy olyan világ része, amit el sem tudsz képzelni. Csak próbált megvédeni.)

Ezt elvileg nem Jace mondja, legalábbis néhány rajongó most ezt vetette fel, és logikusnak is tűnik. Hiszen Jace honnan is tudhatná, mi volt Jocelyn célja, amikor életében nem látta még? Ellenben Magnus... Lesz az a bizonyos jelenet Magnus buliján, amikor a boszorkánymester félrehívja Claryt beszélgetni, nagyon valószínű, hogy ez a részlet akkorról származik.

Ezenkívül van az a sor, hogy "Just like your mother." (Mint az édesanyád.) Minden bizonnyal ez is Magnushoz tartozik, ezért is tűnhet hirtelen annyira másnak Jace szövegéhez képest. Illetve ezt a két részletet egymás mellé téve hallható, hogy ezt a két sort viszont ugyanaz olvassa.

Ezt egyelőre nem erősítették meg, de minden bizonnyal igaza lesz annak, aki felvetette a dolgot.

1 megjegyzés:

  1. Tuti Magnus az! Az elején, amikor a bemutatókban volt az a rész, hogy "You are the key to our survival", egyértelműen ki lehetett hallani, hogy Godfrey hangja. Itt is, amikor az alábbi részeket mondja, tisztán lehet hallani, hogy Godfrey beszél. :-)

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets