Blogger Widgets

2013. július 2., kedd

Simon Tumblr posztjai már előrevetítették


Sziasztok!

Mint kiderült, a Simon Tumblr oldalán az utóbbi napokban megjelenő posztok nem voltak véletlenek, ugyanis mindegyiknek a témája valamelyik előadó volt, akik rajta vannak a Csontváros zenéinek listáján!

Az első posztban az AFI-ról írt, azt, hogy minél többet hallgatja, annál inkább azt érzi, hogy úgy hangzik a zenéjük, mint New York, és van lelke és szíve.

Aztán a következőben arról ír, hogy egy klubban hallott egy zenét, ami tetszett neki, és kiderült, hogy egy ZEDD nevű DJ száma, és ennek örömére rögtön tartott is egy magányos táncpartit otthon. (Felmerül a kérdés, hogy ez azt jelenti-e, hogy esetleg a ZEDD szám a Pandemonium jelenet alatt fog szólni.)

Zedd egyébként tweetelt is a zenével kapcsolatban, elárulta, hogy ez élete első filmzenéje, és azt is, hogy az egyik kulcsjelenet alatt fog szólni. És mi lenne fontosabb jelenet, amint az, amikor Clary a Pandemoniumban először pillantja meg Jace-t és a többi Árnyvadászt, élete első démonát és végre felnyílik a szeme az Árnyvilágra?


Az újabb posztban Simon arról ír, hogy elment Claryhez, és amíg ő olvasott, Clary pedig rajzolt, a lány laptopjából Colbie Caillat szólt, ugyanaz a szám újra meg újra, és tökéletes pillanat volt.

És végül a tegnapi posztban az a téma, hogy Demi Lovato Simonék házának közelében forgatott új klipet, és Rebecca meg fogja ölni, amiért nem szerzett neki aláírást tőle. Illetve Simon ihletet merített ebből, és megállapította, hogy az ő bandájuknak is forgatnia kéne egy videoklipet.

A posztokat elolvashatjátok Simon Tumblr oldalán!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets