Blogger Widgets

2013. június 10., hétfő

Jelöljétek a naptárakat! - Augusztus 29.


Sziasztok!

Felkerült IMDb-re a Csontváros film magyar premierjének időpontja, ami augusztus 29.!




Ez azt jelenti, hogy körülbelül egy héttel később kapjuk a filmet, mint az amerikaiak, hiszen náluk a premiert előrehozták augusztus 21-re.

A környékbeli országok közül ennél korábban kapják meg a horvátok, augusztus 22-én.

Szintén 29-én lesz a német premier, illetve ami még sok embert érinthet, attól függően, hogy végül lesz-e vörösszőnyeges premier, az a brit bemutató, ez augusztus 23. 

Ez azt is jelenti, hogy sajnos meg kell majd küzdenünk a spoilerekkel, hiszen ez alatt a 8 nap alatt kétségtelenül sok információ kerül majd fel a filmről a netre, beszámolók, vélemények, akár a színészektől és Cassie-től magától is. Illetve a fontosabb kritikákat is megkapjuk majd addigra, mire nálunk vetíteni kezdik a filmet. 

6 megjegyzés:

  1. Várható volt, hogy nálunk késni fog a megjelenés. Főleg a Vasember 3 incidens, hiszen magyarul került fel a legelső kalóz verzió. Tudom nem ugyan az a forgalmazó, de ez már nem az első esett, ezért szerintem más forgalmazó is elgondolkodott, hogy megéri-e nekik, ha a magyaroknak is "időben" adják oda a vetítés jogát.
    Most már csak abban reménykedjünk, hogy felirattal is megtekinthetjük a hazai mozikban és nem csak szinkron lesz :)

    VálaszTörlés
  2. Azalatt a 8 nap alatt az internet közelébe se fogok menni :D

    VálaszTörlés
  3. Egyetértek az előttem szólókkal. És az biztos, hogy felirattal nézem, mert a szinkron enyhén szólva khmmm szánalom. Jelölve a naptárba!

    VálaszTörlés
  4. Nem lehet tudni, hogy Romániában mikor fog megjelenni?

    VálaszTörlés
  5. az a szép, hogy a könyvmolyképző meg még mindig augusztus 23-mat ír ki, és olyanok a szórólapok, amiken 23-át reklámozzák.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amikor a szórólapokat nyomtatták még nem volt időpont.

      Törlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets