Blogger Widgets

2013. május 2., csütörtök

Lily a Zombi Austenban?


Sziasztok!

A Variety értesülése szerint Lily Collins (Clary) szerepelhet a Büszkeség és balítélet meg a zombik filmfeldolgozásában. Jelenleg állítólag már tárgyalnak is vele, azt pedig már tudjuk, hogy a filmet Burr Steers rendezi majd (Megint 17, Charlie St. Cloud élete és halála).



A történet alapja az azonos című Seth Grahame Smith könyv, amelynek szövege 80%-a megegyezik a Jane Austen klasszikussal, a maradék 20%-ba azonban sikerült zombikat írni, így tehát a Bennet nővéreknek ezúttal az udvarlókon kívül a terjedő zombivírussal és a zombiseregekkel is meg kell küzdenie. 

A filmet a Darko Entertainment és Panorama Media készíti. 

Évekkel ezelőtt - akkor a projekt még a Lionsgate-nél volt - a szerepre esélyesként emlegették Natalie Portmant, de ő később kiszállt, a projekt azóta pedig csak húzódik. 

Lily választása már csak azért sem lenne meglepő, mert korábban említette egy interjúban, amikor megkérdezték, hogy milyen filmben szeretne szerepelni, hogy nagyon szívesen vállalna valamilyen kosztümös, Jane Austen stílusú filmet, mint amilyen a Büszkeség és balítélet. Ezenkívül a Csontváros kapcsán azt is elmondta, hogy nagyon élvezi az akciójelenetek forgatását, és reméli, lesz még erre lehetősége. A zombi Büszkeség és balítéletben pedig mindkettőre lehetősége van, hiszem míg a környezet megmarad, Elizabeth Bennet és testvérei jártasak a harcművészetekben, és bármikor lekungfuzzák az útjukba kerülő zombikat.

Egyébként ha tényleg Lily kapja a szerepet, ez lesz a harmadik olyan filmje, amelyik könyvből készül. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets