Blogger Widgets

2013. április 29., hétfő

Misfits film Robert Sheehannal?


Sziasztok!

Már többször felmerült a téma, hogy a Misfits sorozathoz kapcsolódóan készülhetne egy mozifilm. A legtöbb rajongó nagyon örülne ennek, de szinte mindenki egy dolgot várna a filmtől: Nathan történetének lezárását, hiszen ez a a sorozatban elég kurtán-furcsán alakult. Nathan a kulcsfigurája volt a sorozatnak, és miután őt kiírták, már nem is volt akkora siker a sorozat, mint annak előtte.

És igen, aki nézte a Misfits sorozatot, tudja, hogy Nathant nem más alakítja, mint a mi Simonunk, Robert Sheehan. 

Aki esetleg nem ismerné, a Misfits című sorozat egy csapat fiatalról szól, akik éppen büntetőmunkájukat végzik, miután különböző okokból szembetalálták magukat a törvénnyel. Minden megváltozik azonban, amikor egy hatalmas vihar során beléjük csap a villám, aminek a hatására mind különleges képességekre tesznek szert. A bonyodalom ott kezdődik igazán, amikor kiderül, hogy ez a vihar a felügyelőjüket gyilkossá változtatta, akinek az a célja, hogy megölje őket.

A napokban az ír Entertainment oldalon újabb cikk jelent meg a készülő Misfits filmről, amiben a Simont alakító Iwan Rheon megerősíti, hogy valóban szó van ilyesmiről, és ő boldogan vállalná. De a cikkben ki is emelik, hogy a legtöbben nem őt, vagy nem csak őt, hanem Robert Sheehant várják vissza. 

Az, hogy valóban lesz-e Misfits film, egyelőre tehát még a jövő zenéje, ahogyan az is, hogy Robert Sheehan benne lesz-e, de nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets