Blogger Widgets

2013. április 29., hétfő

MTV videó Robert Sheehannal a főszerepben


Sziasztok!

Megérkezett a beígért MTV videó!



Simonról:

Simon az egyetlen normális srác az egész történetben,  mindenki másnak van valami varázslatos képessége. Simon az egyetlen mondi, akit berántanak ebbe az őrült világba, az a végzete, hogy csatlakozzon ehhez az utazáshoz a többiekkel. Ő a normális perspektíva, a hétköznapi szem, a srác, aki felteszi a normális kérdéseket, amikor ezekbe az abnormális helyzetekbe kerül. Vicces volt az a srácot játszani, akinek semmi fogalma nincs arról, hogy mi történik, a fiút, aki túl keveset tudott.

Az Árnyvadászok külsejéről:

Nagyon menőn néznek ki a bőr cuccaikban, és a szexi bakancsaikban, de kb. két órával előttem be kellett jönniük, minden nap, hogy feltegyék rájuk a rúnákat, aztán leszedjék, aztán újra feltegyék, és megint leszedjék. Szóval sokkal kevesebbet aludtak, mint én. 

Simon érzéseiről:

Simon reménytelenül szerelmes a barátjába, akivel egész életükben legjobb barátok voltak, és ez előtérbe kerül, de aztán valahogy feldolgozzák. Ez nagyon érdekesen van megírva a forgatókönyvben, mert leginkább kis beszélgetések, amik a két barát között zajlanak, és úgy végződnek, hogy: "Hé, egyébként..." És ez nagyon jó része volt az egésznek, az amatőr Lily Collins-szal játszani, és keresztülrángattam ezeken a drámai részeken. (Robbie ezt nyilvánvalóan viccnek szánta.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets