Blogger Widgets

2012. november 28., szerda

Jamie és Lily meg a tetkók

Sziasztok!

Tegnap ígértem egy bejegyzést Jamie-ről és Lilyről meg a tetoválásaikról.

Rögtön jöhet a kérdés, hogy minek ennek külön bejegyzés. Láttuk őket, kész. Két okból írok róla mégis külön bejegyzést. Egyrészt mert több ember is megkérdezte tőlem, hogy most akkor Jamie és Lily együtt vannak-e, másrészt pedig mert a tetoválásuk tényleg nagy port kavart a kinti rajongók körében.

Nos, akkor azt hiszem, most már kijelenthetjük: Igen, Jamie és Lily együtt vannak. Mármint együtt, párként. 

Jamie és Bonnie Wright (a HP filmek Ginny Weasley-je), a menyasszonya idén júniusban szakítottak. A pletykák, miszerint Lily Collins volt a szakítás oka, már júliusban szárnyra kaptak. Jamie és Lily együtt sétálgattak Torontó utcáin a forgatás előtt, kézen fogva, egymásba karolva. Már ekkor sejteni lehetett a dolgot, de nem lehetett biztosan tudni. A média mindenesetre tényként kezelte a dolgot. Aztán alig tartott néhány napja a forgatás, amikor is elcsattant egy csók, ami nyilvánvalóan nem egy jelenet része volt. Lily ezután új filmjét promotálta a torontói filmfesztiválon, ahol vele volt Jamie is, bár megbújt a háttérben - Lily édesanyjával. Ezután is sokszor lehetett őket együtt látni Torontóban sétálgatva vagy valamelyik Starbucksban, és több eseményen is együtt jelentek meg - kiállításon, záróbulin. Még az is előfordult, hogy egymás ruháját hordták. Jamie szülinapjának az estéjén pedig egy szakács beszámolója szerint együtt vacsoráztak
De hivatalosan nem jelentették be. Egészen tegnapig, hiszen bár szavakkal nem mondtak semmit, az összeillő tetoválásaik a Love Always and Forever felirattal többet mondanak minden szónál. Ráadásul csak rájuk kell nézni, hogy látszódjon a dolog. 

Szóval igen, Jamie és Lily egy pár. 



Ami a tetoválásaikat illeti... Nagyobb port kavart a dolog, mint azt vártam volna. És nagyon megosztó lett:
A rajongók egyik fele átkapcsolt "fangirling" üzemmódba, el voltak ájulva Jamie és Lily szerelmétől és a gesztustól, egyesek már esküvői harangokat kongattak. 
Az emberek másik fele viszont nem volt annyira oda a dologért. Szóba került, hogy a dolog maradandó, és ha esetleg szétmennek, mit fognak vele kezdeni. Aztán az is felmerült, hogy túlságosan rövid ideje vannak együtt, és elhamarkodott volt a dolog. Egyesek még azt is nehezményezték, hogy Jamie tetoválása mennyivel nagyobb, mint Lilyé. Megint mások - egyébként jogosan - azt jegyezték meg, hogy ne legyenek annyira elájulva a dologtól a rajongók, hiszen Jamie az előző kapcsolatai alkalmával is csináltatott tetoválást, és azoknak is mi lett a vége. (Erről részletesen olvashattok a Jamie tetkóiról írt bejegyzésben.) Egyesek még olyanokat is mondtak, hogy csalódtak bennük és már nem tudják tisztelni őket. 

A kérdéses tetkók

Ami az én véleményemet illeti... Kétségtelenül azt jelzi a dolog, hogy szeretik egymást és boldogok együtt. Messzemenő következtetéseket persze nem szabad levonni belőle, hiszen ettől függetlenül ugyanúgy szétmehetnek, mint bárki más. És igen, az is tény, hogy Jamie már többször eljátszotta a tetoválás dolgot. 
De mindketten felnőtt emberek. Lily 23, Jamie 24 éves. Képesek eldönteni, hogy mit szeretnének. Nyilván tisztában vannak vele, hogy a dolog maradandó, és fájdalmas lesz az eltüntetése/elrejtése, ha nem úgy alakul a kapcsolatuk, ahogy most elképzelik. (Különösen igaz ez Jamie-ére, ami az eddigi legnagyobb tetoválása, és gyakorlatilag az egész alkarját beborítja.) Ez az ő döntésük. Nekünk semmi közünk hozzá. Megcsodálhatjuk a tetkókat, megbeszélhetjük, mit ábrázolnak és vajon miért, de ennyi. 
Ettől ők még nem lettek más emberek.

És Jamie és Lily kapcsolatára reagálva. Szerintem aranyosak együtt. És igen, egy kis részem fél, hogy mi lesz, ha szétmennek. Hiszen ha minden igaz, még öt filmet forgatnak majd le együtt, nem is beszélve a promotálásról. De felnőtt emberek, tisztában vannak a kockázatokkal, és biztos vagyok benne, hogy ha nem úgy jönnek össze a dolgok, ahogy most elképzelik, képesek lesznek kezelni a helyzetet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets