Blogger Widgets

2012. november 7., szerda

Hollywood Cruch - Amit az előzetesben látni szeretnénk

Sziasztok!

A Hollywood Crush összeállított egy listát azokról a dolgokról, amelyeket szeretnének látni a Csontváros teaser előzetesében.



Pandemonium!
Ez az, ahol minden elkezdődik - a new york-i klub, ahol Clary találkozik az Árnyvadász Jace-szel, és ahol az olvasók először érzik a csiklandozást, hogy van valami varázslatos a vörös hajú főhősnőben. Mondén, nem.

Fények, kamera, akció
Akár Jace, Alec, Isabelle vagy még akár Clary győzi le aFalánk démont, a lényeg, hogy látni akarjuk az Nefilimeket akcióban, és látni akarjuk Harald elképzelését a csúszós teremtényekről Cassandra Clare bestselleréből. 

Magnus Szörnykoktélja
Már láthattunk egy kis bevezetőt a Fő Boszorkánymester bulijáról a brooklyni lakásában, de alig várjuk, hogy a nagyképernyőn is láthassuk.

Romantika
Elég sok akció van a Csontvárosban, és nem mindegyikben van ostor és szeráfpenge. Némelyikben ezek helyett bejáratott ajkak és nyelvek is vannak! Bár azt gondoljuk, hogy szeretett üvegházas jelenünket talán csak a hosszú előzetesben láthatjuk majd (vagy csak a filmben), de nem tudunk nem reménykedni néhány jelenetben Clary és Jace között. 

Simon mondja
Oké, nincsen a fejünkben konkrét Simon jelenet, de majd meghalunk, hogy láthassuk a cuki Robert Sheehant, ahogy életre kelti őt.  


Nos, ti mit szeretnétek látni az előzetesben?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets