Blogger Widgets

2012. november 9., péntek

Kevin Zegers kosztümben

Sziasztok!

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én szeretem a kosztümös filmeket. Épp ezért lepődtem meg, amikor találtam egy képet Kevin Zegersről - kosztümben.

Rögtön kinyomoztam, hogy milyen filmről is van szó.

Felicity: An American Girl Adventure

A történet az amerikai függetlenségi háború idején játszódik. A főszereplő a tizenéves Felicity Merriman (Shailene Woodley), akinek fiatal kora ellenére komoly kérdésekben kell véleményt alkotnia. Kevin Zegers Ben Davidsont alakítja, egy fiatal fiút, aki Felicity apjának dolgozik, de akinek minden vágya, hogy ő is harcolhasson a szabadságért.

A film egy gyerekkönyvből készült, erről itt olvashattok bővebben: http://en.wikipedia.org/wiki/Felicity:_An_American_Girl_Adventure

Ez pedig a film IMDb adatlapja: http://www.imdb.com/title/tt0460793/

Plusz érdekesség, hogy az egyik színész, aki játszik benne, magyar. A Jiggy Nye-t alakító Kovács Géza. Illetve az író is, aki a könyvet filmre adaptálta: Sándor Anna.

Van magyar szinkronos verzió is, Lucának köszi az infót. Port.hu link: http://www.port.hu/felicity_felicity:_an_american_girl_adventure/pls/fi/films.film_page?i_film_id=86522&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_where=1&i_topic_id=1.

A jó hír viszont az, hogy fent van az egész Youtube-on, igaz angolul.

Itt is van:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets