Blogger Widgets

2014. február 20., csütörtök

Bane krónikák hírek és részlet


Sziasztok!

Az utolsó Bane krónikák novella, a The Course of True Love (And First Dates) elég sokat csúszott, tavaly
december 31-én kellett volna megjelennie, aztán volt egy februári megjelenési időpontja is, de most úgy tűnik, végre itt a végleges: márciusban érkezhet.

Cassie elárulta, hogy a két másik írónő, akikkel közösen dolgoztak a Bane krónikákon, beleegyezett, hogy ezt a novellát, amelyben Magnus és Alec első randijának történetét ismerhetjük meg, egyedül írja, a szereplők fejlődése miatt. 

Azt is megtudtuk, hogy a novellák nyomtatott verziója angolul november/december környékén várható.

Addig is pedig kaptunk egy részletet:

"A csók tűzbe hozta, és behunyt szeme mögött csupa arany szikrát látott, semmi mást nem érzékelt Alec száján és az erős, mégis gyengén kezén kívül, amely képes volt leszorítani egy vérfarkast anélkül, hogy bántani próbálta volna. Alec egyre erősebben szorította a korláthoz, amelynek már rothadó fája figyelmeztetően megreccsent, de Magnus egyáltalán nem érdekelte. Alec itt, Alec most, Alec íze a szájában, az ő kezei pedig a fiú viseltes pólója alatt, hogy érezhesse Alec csupasz bőrét a sajátján."

1 megjegyzés:

  1. basszus, na én ITT orrvéreztem el */////* ♥ ♥ ♥ köszi a részletet QwQ most már egyre jobban várom a megjelenését x"DDD

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets