Blogger Widgets

2013. november 26., kedd

CHAT SZABÁLYZAT!


Sziasztok!

Bocsánat a csupa nagybetűs címért, de most NAGYON mérges vagyok. 

Direkt minden bejegyzésben igyekszem körültekintően jelölni a spoilereket, illetve az utóbbi időben már le is választom őket, hogy csak kattintásra legyenek láthatóak. Pontosan azért, mert A hercegnőben olyan spoilerek vannak, amelyek nem csak azt a történetet "teszik tönkre", hanem még a Mennyei tűz városára is vonatkoznak. 

Viszont senki száját nem tudom bekötni, és működik egy chatünk is, és lehet kommentelni is az oldalon. 

Nyomatékosan szeretnék megkérni mindenkit, hogy olvassa el a CHAT SZABÁLYZATOT! Bizony, van nekünk egy ilyenünk, a linkjét közvetlenül a chat alatt megtaláljátok!

Ugyanis az utóbbi időben egyre többször előfordul, hogy spoilereket írtok ki a chaten! NE TEGYÉTEK!

Igyekszem ezeket törölni, amint észreveszem, de sajnos nem tudok 0/24-ben az oldal előtt ülni és ellenőrizgetni a chatet. Szerintem mind vagyunk olyan felnőttek, hogy megértsük, hogy ezzel Árnyvadász társaink szórakozását tesszük tönkre. És lehetnek olyanok is, akik bizony az ilyenek miatt nem akarnak majd visszatérni az oldalra, és bizony ezt sem szeretném. Mert én sem akarnék egy olyan oldalt látogatni, ami tele van spoilerrel és tönkreteszi az olvasási élményt. 

Nem akarok szigorú tanítónénit játszani, és szankciókat bevezetni, mert én alapvetően a bizalom híve vagyok. De ha ez nem fog változni, kénytelen leszek törölni a chatet. 

Úgyhogy még egyszer arra szeretnék kérni mindenkit:
GONDOLJÁTOK ÁT, MIT ÍRTOK KI CHATEN!
(És olvassátok el azt a bizonyos szabályzatot, légy szíves!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets