Blogger Widgets

2013. november 28., csütörtök

Bane krónikák - Friss hírek


Sziasztok!

Bár még mindig örömködünk A hercegnő megjelenése miatt, kaptam több kérdést is a Bane krónikákkal kapcsolatban. 

A legtöbben a borító miatt érdeklődtök. Jelentem, még mindig nincs végleges borító, ha bárki ezt írja - persze a kiadón kívül -, ne higgyétek el, akármelyik borítóról is állítja, hogy végleges. 

A következő választ kaptam:
"A borító még nem végleges, várunk rajongói ötleteket."

Szóval, Árnyvadászok, Photoshop huszárok, előttetek a lehetőség! Hajrá! (Ha szeretnétek ti magatok borítót tervezni, javaslom, stock fotót használjátok, mert ennek a jogait tudja megvenni a kiadó.)
Illetve ha van a már meglévő borítók között olyan, ami tetszik nektek - Balázs és Regi borítóira biztosan sokan emlékeztek -, azt is elmondhatjátok, hogy melyik tetszik és miért. A Vörös Pöttyös Facebook oldalán lehet "zaklatni" a kiadót a véleményekkel! :)

Egyébként a könyv kiadásra kész, szóval ha lesz borító, már érkezhet is.  

A másik felmerült kérdés az volt, hogy mi történik a Bane krónikák kuponokkal?
Ugye akik a Könyvmolyképző webshopjából szerezték be az Elveszett lelkek városát, kaptak 30%-os kupont, amelyet az első Bane krónikák novella vásárlásánál tudnak beváltani. Ám információm szerint a kupon még a megjelenés előtt lejár.
De pánikra semmi ok! Beszéltem a kiadóval, a kupon természetesen nem fog elveszni, be tudjátok majd váltani, akármikor is jelenik meg a novella!

3 megjegyzés:

  1. Az olasz borítóra sincs esélyünk??

    VálaszTörlés
  2. Ez remek hír! És tudom, hogy a tartalom a lényeg, de az a borító tényleg borzalmas volt. Láttam az eddigi rajongók által készített borító terveket, és mind szuperek voltak. :)
    De igazából azt nem értem, hogy a kiadó miért nem eredeti borítóval adja ki a Bane krónikákat, csak úgy mint a többi Cassandra Clare kötet esetében? Ott nem emlékszem, hogy lett volna az eredetin kívül bármi féle variáció.

    VálaszTörlés
  3. már nem azért, de eldönthetnék már végre ezt a borító kérdést, mert a könyveket még előrendelni sem lehet, és a kuponok lassan lejárnak.

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets