Blogger Widgets

2013. szeptember 8., vasárnap

Könyvajánló


Sziasztok!

Eljött a következő könyvajánló ideje. Ezúttal a könyv, amit szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, nem más, mint:


Sarah J. Maas: Üvegtrón

Miért ajánlom az Árnyvadászoknak?
  • Fantasy
  • Erős főhősnő, egy igazi harcos. Hasonlóan forrófejű és hirtelen, mint amilyen Clary is.
  • Hihetetlenül kidolgozott háttérvilág
  • Egy Pokoli szerkezetekhez kicsit hasonlító szerelmi háromszögszerűség... A srác, a srác legjobb barátja és a lány. Kevésbé szenvedős és kevésbé egyértelmű, mint a TID-ben, de azért lehet törni a fejed, hogy kinek is szurkolsz a két srác közül. :)
  • Sarah J. Maas is a neten kezdett publikálni, mint ahogy Cassie is, bár ő nem fanfictionöket, hanem ezt a történetet. Hasonlóan nagy volt a rajongótábora már a könyv megjelenése előtt is, mint amilyen Cassie-nek.

A könyvről írt értékelésemet elolvashatjátok itt:
http://deszy-konyvesblog.blogspot.hu/2013/09/sarah-j-maas-uvegtron.html

És amiért most még külön izgalmas a könyv, és minden bizonnyal gyakran fogtok vele találkozni a napokban:
Elindult az első hazai könyves blogturné a Blogturné Klub szervezésében (aminek egyébként Ramóna és én is tagjai vagyunk), és tegnaptól kezdődően minden nap felkerül egy könyves blogra a könyv értékelése és valamilyen érdekesség is! Illetve a blogturné keretében gazdára talál 3 db Üvegtrón könyv és 5 db Üvegtrón könyvjelző is egy izgalmas nyereményjátékban! Ezekről részletesebb infót és a blogturné menetrendjét  megtaláljátok a fenti linken, az értékelésemben.

A könyvet a fenti képre kattintva előrendelhetitek a Könyvmolyképző webshopjából. A jó hír, hogy majdnem akkor jelenik meg, mint a filmborítós Csontváros, szóval ha hozzácsapjátok ahhoz a rendelésetekhez, akkor már ingyen szállítják ki nektek. :) (És igen, Cassie könyveire még él a 20%-os akció is, és a 25%-ps mozijegyes is.)

A könyvet ezenkívül megtaláljátok az oldalsó menüsávban is. A képre kattintva előrendelhetitek, alatta pedig az egyik link az értékelésemre mutat, a másik pedig erre a posztra, hogy könnyebben vissza tudjátok keresni.

Jó olvasást! ;)

3 megjegyzés:

  1. Megtetszett a könyv, és mivel te ajánlod így biztosan elfogom olvasni. :)

    VálaszTörlés
  2. ?eg fog jelenni ebbokos prc változatban?? :)

    VálaszTörlés
  3. Hú, én már a könyvhét előtt kiszemeltem magamnak ezt a könyvet, és ma a suliból hazaérve láttam, hogy most már végre kapható a könyvesboltokban. XD Úgy megörültem hogy azonnal lerendeltem, és hozzá a Csontváros filmes borítású könyvet is. :) Igaz hogy már meg van az első rész könyvben, de legalább ezzel is hozzájárulhatok a film sikeréhez. :)

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets