Blogger Widgets

2013. szeptember 8., vasárnap

Interjú a kék hajú démonnal


Sziasztok!

Az AmazingStoriesMag.com oldal készített egy interjút Chad Connell-lel, aki a kék hajú démont alakította a filmben. Íme:


ASM: Milyen szereplőt játszol? Meg tudnád velünk osztani, hogyan képzelted el és mi a szerepe a filmben?
CC: A karakterem az első démon, amit a közönség lát. A könyvekben a kék hajú fiúként utalnak rá vagy a kék hajú démonként, de a filmben a karakterem neve Lambert, ami tisztelgés a férfi előtt, aki inspirálta a kinézetét - Adam Lambert. Segítek Clarynek bejutni a klubba, és egy kicsit flörtölünk is. Később látja, hogy megölnek az Árnyvadászok. Ami érdekelne, hogy egyáltalán miért szúrta ki a csapat a tömegben. A démonvadászat az életük, és az, hogy egy zsúfolt klubban kiszúrják, szerintem a fontosságát jelzi. Valami jó kis történetnek kell ott lennie.

ASM: Mit élveztél a legjobban a kék hajú démon eljátszásában?
CC: Azt, hogy ezt a kék hajú démont valamiképpen mindenki értékeli. Mivel ez a karakter a film legelején jelenik meg, eléggé látványos a rajongótábornak. Rájöttem, milyen erős a támogatás ez iránt a szereplő irűnt is, és az, hogy a megjelenése hogy indítja el az eseményeket.

ASM: A young adult filmek mostanában elég népszerűek. Milyen érzés, hogy része lehetsz a filmnek, ami egy olyan sorozaton alapszik, ami ekkora rajongótáborral bír?
CC: Ez az első szerepem, ami egy ilyen népszerű könyvsorozaton alapszik. Az energia, amit a rajongók mutatnak, fertőző, és olyan érzésed lesz, hogy valami nagy dolognak vagy a része. Ott ültem a moziban a premieren, és egy lány ült mellettem, aki alig bírta magát visszafogni. Teljesen fel volt pörögve az izgalmas részeknél és sírt az érzelmeseknél. Szívet melengető látni, hogyan hat az igazi rajongókra.

ASM: Van valamilyen kedvenc pillanatod a film készítéséből? 
CC: Azt hiszem, a kedvenc pillanatom igazából a forgatás után jött, amikor megnézhettem a kész filmet. Különösen a közönség reakcióját élveztem, amikor megjelentem és megöltek. 

EU: Azoknak, akik még nem fedezték fel a Mortal Instruments varázslatát, mit gondolsz, miért fogják élvezni a filmet? 
CC:  Ami elválasztja ezt a franchise-t a többitől, az a komolyságé és a mélység, és azok a pillanatok, amik tele vannak humorral és könnyedséggel. Tudja, hogy mikor nem kell magát annyira komolyan vennie és mikor mutathatja a könnyű oldalt, még a sötétebb pillanatokban is. Nem is beszélve arról, hogy van néhány hihetetlenül tehetséges színész a szereplőgárdában. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets