Blogger Widgets

2013. július 12., péntek

Idézetek a Movie Companionból


Sziasztok!

Kaptunk néhány idézetet a filmes könyvből:



"Simonban hasonló kettősség van, mint Superman-Clark Kent, mert egyrészt ez a stréber szemüveges srác, aki a vicces sorokat mondja. De később ezzé a hatalmas emberré válik, és megvan benne a potenciál, hogy valódi férfi és igazi hős legyen." 
- Robert Kulzer producer


"Jemimának nagyszerű hangja van, és hihetetlen megjelenése, és úgy érzed, szinte arisztokratikus, amikor találkozol vele. Elképesztő volt a meghallgatáson, és szinte kapásból ki is választottuk."
- Robert Kulzer producer


"Nagyon közel érzem magamhoz Kevint és Jemimát, olyanok vagyunk, mint egy kis falka. Nagyon-nagyon védelmezőek vagyunk egymás iránt. És ez nagyon jó érzés. Hogy vigyáznak rád." 
- Jamie Campbell Bower


"Szerencsére a rajongók többsége kiállt a szereplőválasztások mellett, és nagyon támogatóak. Szerintem sokat segített, hogy Cassandrát is bevontuk az egész procedúrába, ő is a része volt az egésznek. Nem zártuk ki a szerzőt. Bevontuk, mert senki sem ismeri úgy ezt a történetet, mint ő, és nagyszerű volt abban, hogy segített a szereplőválogatások során kialakítani a kommunikációt a rajongókkal, és nagyon nyitott volt." 
- Don Carmody producer

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets