Blogger Widgets

2013. június 22., szombat

Árnyvadász ruhák


Sziasztok!

Néhány képet már tegnap kaptunk a Csontváros ihlette ruhákról, most azonban érkezett még néhány, a ruhák árával és egy interjúval egyetemben. Mindennek a forrása a TMI Source oldal, ahol még több képet is találtok, mint amit én megosztok.


Cindy Levit, a Hot Topic egyik vezetője elmondta, hogy ugrottak a lehetőségre, hogy Mortal Instruments ruhákat készítsenek. Azt mondja, hallottak már a sorozatról mind a vevőktől, mind az alkalmazottaktól, és tudta, hogy nagy siker lesz. 

- Tudtuk, hogy mindenki megszállott lesz - mondta Levitt. - Amikor alapból megkapod ezt a rajongótábort, akkor tudod. Ez annyira más, mint amikor a stúdió küzd, de meg még soha nem hallottál róla, és mi erről már nagyon sokat hallottunk. Meg sem kérdőjeleztük. 

Levitt elmondta, hogy olvasta a reakciókat a TMI Source oldalon az első képekre, és nagyon örül, hogy mindenki így várja a ruhákat. És izgatott a leleplezéssel kapcsolatban. 

- Nagyon szenvedélyes vagyok ezzel a kapcsolatban, és mindenkinek mondom, hogy robbanni fog, a rajongók imádni fogják, mert annyira más. Annyira izgatott vagyok. Látni akarom, hogy megveszik.
A ruhák limitált mennyiségben készültek, szóval amikor elfogynak, akkor vége. De a cél az, hogy a keményvonalas rajongók rátegyék a kezüket, még mielőtt elfogynának.

- Félek, még a film előtt el fognak fogyni. De ez minket nem zavar, mindig lesznek pólóink a filmig is. De ebből a kollekcióból nincs sok, szóval az igazi rajongók megszerezhetik, aztán vége. Nem szeretnénk, hogy minden tele legyen velük.

Levitt azt is elárulta, hogy több Mortal Instruments termék is lesz a Hot Topicnál, többek között pólók, filmes másolatok karkötőkből, gyűrűkből, nyakláncokból, táskákból, rúnás tetkók és irónok. És a filmben látni fogjuk, hogy ezeket a színészek valóban viselik. 

(Ezek közül a képeken láthatjátok Izzy karkötőjét és Jace nyakláncát, ezek tehát minden bizonnyal kaphatóak lesznek.)

És akkor a ruhák árai:
  • Clary ruhája – $44.50
  • Jace mellénye – $54.50
  • Párhuzamos világok ruha – $39.50
  • Isabelle csontszínű ruhája – $49.50
  • Clary motorosdzsekije – $52.50
  • Raziel top – $32.50
  • Angyali Erő felső – $29.50
  • Árnyvilág leggings – $29.50

 
 
 



Nem tudom, ki hogy van vele, de én ezekbe a ruhákba - főleg a rúnás felsőbe - teljesen beleszerettem. Ezért örömmel jelentem, hogy elvileg külföldre is szállítanak, erről részletesebb infókat itt találtok, bár rendelni még nem lehet őket, a hírek szerint július 15-én érkeznek, akkor már minden bizonnyal az ékszerek és egyéb kiegészítők is.

2 megjegyzés:

  1. Az a második lenne Clary ruhája? Egyébként nagyon tetszik, hogy a gombokra patentokra és cipzárakra is rátették a rúnát:))

    VálaszTörlés
  2. Azért annyit sajnálok, hogy aki nem pont egy modell alkat, az még csak nem is álmodhat ilyesmiről... :/

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets