Blogger Widgets

2013. május 18., szombat

Lily interjú


Sziasztok!

A The Hollywood Reporter készített egy interjút Lily Collins-szal (Clary), amiben főként a The English
Teacher című film volt a téma, de a Csontváros is szóba került. Ezt a részt lefordítottam, a többit a fenti linken olvashatjátok eredetiben.


THR: Sok mindenen keresztül voltál érintett a Mortal Instruments-ben. (Itt arra gondolnak, hogy stúdiót váltott a film, és egy ideig nem is volt biztos, hogy tényleg elkészül.) Ez elszomorított, és ennek kiegészítéseként, amikor végül elkezdődött a forgatás, kárpótolt mindezért?
LC: Hiszek benne, hogy minden okkal történik. Tudtam, hogy amikor mindennek a végére érünk, a film azoknak a kezébe kerül, akiknek kell. Hittem ebben a történetben. Rajongó voltam már azelőtt is, hogy kiválasztottak, szóval ez valami olyasmi, amivel kapcsolatban szenvedélyes voltam már azelőtt is, hogy érintve lettem. Nem akartam kihagyni a lehetőséget, hogy eljátszhassam ezt a hősnőt, akit annyira szerettem, és hittem a stúdióban. Hiszek a Constantin producereiben, és tudom, hogy igazán jó ízlésük van, amikor a kreatív oldalról van szó. Tudtam, hogy nem viszik el olyan irányba a történetet, ahová nem kell, csak nem tudtam, hogy mikor lesz pontosan. Csak azért imádkoztam, hogy ne olyan időben jöjjön, amikor épp egy másik filmet csinálok, mert nem bírtam volna elviselni, hogy idáig eljutottam, és nem tudom végigcsinálni. De végül nagyon szerencsésen alakult. Nem is lehetnék büszkébb a filmre. Annyira izgatott vagyok, hogy az emberek láthassák. Azt gondolom, Harald remek munkát végzett, és a filmből, ami egy nagyon CGI-központú, akcióorientált film lehetett volna, szívvel, szereplőkkel és érzelemmel teli történetet hozott ki. A speciális effekt csak hab a tortán. Azt hiszem, bár remélem, hogy a sorozat rajongói élvezni fogják, hogy új embereket is a moziba tud vonzani. 

THR: A többi filmben is érdekelt vagy?
LC: Igen. Úgy értem, attól függ - meglátjuk, hogy megy az első. A lehetséges folytatásokkal kapcsolatban, meglátjuk, mi történik az első résszel, hogy beváltja-e a reményeket. Aláírtam, mert imádom Claryt, és annyi ideig akarom játszani, ameddig lehet. A nap végén azonban nem tehetsz mást, mint hogy hátradőlsz, és megvárod, hogy mi történik. Szerintem mind nagyon szeretnénk annyi ideig játszani a szerepeinket, ameddig a rajongók lehetővé teszik.  


Azóta már tudjuk, hogy a második rész érkezik, és Lily és Jamie biztosan visszatérnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets