Blogger Widgets

2013. május 15., szerda

Harald interjú


Sziasztok!

Harald Zwart rendező nyilatkozott több norvég oldalnak is a Csontvárossal kapcsolatban. Íme a válaszai:



"Az, hogy a producer és a stúdió elkezdik a folytatást, mielőtt még az első rész premierje volt, ez azt jelenti, hogy meg vannak róla győződve, hogy a film megfelel majd az elvárásoknak, amit ez a fontos közönség támaszt vele szemben. Azért, hogy megkaptam a lehetőséget, hogy én készítsem a folytatást is, egyszerre vagyok hálás és büszke."

"Az, hogy részt vehettem egy ilyen franchise felépítésében, olyasmi, amiről a legtöbb ember álmodozik, de csak keveseknek adatik meg a lehetőség. Úgyhogy most nagyon izgatott vagyok." 

Simon Eriksen Valvik szerint Cassandra Clare-nek nagy szerepe volt abban, hogy Harald megkapta a lehetőséget, hogy ő rendezze a folytatást is. - Elmagyarázta, hogy milyen fontos volt számára, hogy Harald rendezi a filmet. 

Arról, hogy Geir Hartly Andreassen lesz-e a folytatásban is az operatőr:

Harald: "Őt szeretném a következőre is. De még az egésznek az elején tartunk, úgyhogy eddig még nem jutottunk el. Még azt sem tudom, hogy el tudja-e vállalni, mert nagyon népszerű operatőr." 

Ugyanerről az említett:
"Most éppen a jövőbeli munkáimról egyezkedem. Még semmi sem biztos."

Harald arról, hogy lesz-e premier a szülővárosában:
"Persze, hogy lesz premier Fredrikstadban! Mindig bebiztosítom ezt a szerződéseimben. És a producerek meg a színészek imádni szokták!"

Arról is írnak, hogy állítólag a tárgyalásokban Harald felesége, Rosaleen Zwart is részt vett, aki executive producer lesz a Hamuváros filmben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets