Blogger Widgets

2013. május 16., csütörtök

Az IMDb megkergült


Sziasztok!

Azt mindannyian tudjuk és tapasztaltuk, hogy az IMDb nem minden esetben megbízható. Gondoljunk csak arra, amikor felkerült a Csontváros adatlapjára, hogy Alex Pettyfer lesz Jace (sajnos mindig újra előkerül a neve, bocsi mindenki), vagy Gaspard Ulliel Alec. Ez is sokat elárul arról, hogy mennyire hiteles, mivel ugye bárki szerkesztheti.

Hasonló történt tegnap is, illetve a probléma félig-meddig még ma is fennáll. 

Ugyanis valaki feltöltötte Cassie új filmjét, de csöppet meg volt zavarodva, és a következőt sikerült összehozni:


Igen, jól látjátok! A végzet ereklyéi: Pokoli szerkezetek

Ez már önmagában vicces, de látszik, hogy a kedves feltöltő minden bizonnyal a Hamuváros filmre gondolt, és nem Az angyalra, hiszen Harald Zwart rendezőként szerepel.

Rögtön elindult róla a tárgyalás Twitteren, többek között Cassie is kiírta, hogy egy kombinált film nagyon vicces lenne: Clary őrlődik a testvére, az üknagyapja és egy robot között. XD


Még Scott Westerfeld író is megzavarodott, azt hitte, az a hír, hogy Harald rendezi Az angyalt. 


Mindenesetre aranyos, hogy így örül Az angyal filmnek, ami reméljük, ettől függetlenül összejön. :)

Mára a helyzet tisztázódni látszik, bár még mindig nem teljesen. Ha Cassie adatlapjára mentek, még mindig a The Mortal Instruments: Infernal Devices cím látszik, viszont ha rákattintotok, már ott is van a Hamuváros, rendes címmel, rendezővel, forgatókönyvíróval, szereplőkkel!


Szabad már most lájkolni az IMDb adatlapot, hadd lássák, hogy várjuk a filmet!



És reméljük, hamarosan már a tényleges Az angyal adatlapnak is örülhetünk, ami a sémából kiindulva Infernal Devices: Clockwork Angel lenne. Elvileg, de majd meglátjuk. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets