Blogger Widgets

2013. április 20., szombat

Lily interjú


Sziasztok!

A Collider készített egy interjút Lilyvel, amiben a Csontváros filmről is beszél, bár a fő téma a The English Teacher című film. A Csontvárosra vonatkozó részt lefordítom, a teljes interjút pedig itt olvashatjátok.


Miután kijött a The Mortal Instruments előzetese, láttad a túlfűtött reakciókat az interneten? Fel vagy készülve az ilyen szintű izgalomra?
Voltam egy Q&A-n a The Grove-ban, ahol körülbelül 500 lány lehetett, mind kérdezgettek. Néhányan közel jártak az ájuláshoz és hiperventilláltak, és meg csak arra gondoltam, hogy ez olyan furcsa. Már azelőtt rajongója voltam a könyvnek, hogy kiválasztottak a szerepre, szóval megértem, milyen a sorozat rajongójának lenni. De akkor is furcsa annak a színésznőnek lenni, akit a rajongók ennyire csodálnak. Olyan: "Ez csak én vagyok! Miért vagytok olyan izgatottak?!" Nem teljesen áll össze számomra. De nagyon büszke vagyok erre a projektre, és alig várom, hogy megoszthassam. Nagyon hiszek benne, és nagyon szeretném addig játszani Claryt, ameddig lehet. Hiszek benne, hogy minden ami megtörténik, okkal történik, és csak együtt kell folyni a dolgokkal, de ha ez azt jelenti, hogy az emberek szeretni fogják a filmet, és támogatni, és továbbra is rajongók maradnak, akkor ez egy áldás. És nagyszerű dolog.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets