Blogger Widgets

2013. április 19., péntek

Érkeznek a filmes könyvek!


Sziasztok!

Megkaptuk a filmhez kapcsolódó könyvek listáját és borítóját!


The Mortal Instruments: City of Bones Movie Tie-In edition (filmborítós Csontváros)
Július 9.


Amit még érdemes róla tudni, hogy puha kötéses lesz.

Előrendelés: AmazonBooks-A-Million


The Mortal Instruments: City of Bones Official Illsutrated Movie Companion
Július 9.




Színes fotós bepillantás a The Mortal Instruments: City of Bones film kulisszái mögé, beleértve interjúkat, idézeteket a szerzőtől, a rendezőtől, a színészektől és a stábtól. 
Pillants be a The Mortal Instruments: City of Bones film kulisszái mögé ezzel a hivatalos kísérő könyvvel. Ez a könyv a rajongók kedvence lesz, színes fotókkal a forgatásról, a tervezők vázlatairól, interjúkkal a szereplőgárdával és a stábbal és még ennél is több! A forgatókönyv írásától a szereplőválogatáson keresztül a rendező elképzeléséig, ez a könyv kötelező a film rajongóinak!



Shadowhunter's Guide (Árnyvadász kézikönyv)
Július 9.


A hozzá tartozó leírás:

Színes fotós bevezető az Árnyvadászok világába, ahogyan a filmben láthatjuk, tartalmazza a szereplők adatlapját, a különböző csoportok/fajok leírását, és a fontosabb helyszíneket, rúnákat és fegyvereket, melyeket a Nephilimek gyermekei használnak. 
Merülj bele az Árnyvadászok világába ezzel a kézikönyvvel, ami a The Mortal Instruments: City of Bones filmen alapul. Ez a széleskörű információkat tartalmazó könyv tartalmazza a szereplők színes fotóit és adatlapját, idézeteket a forgatókönyvből, és részletes adatokat az Alvilágiakról, az Árnyvadászokról a Klávéról és még sok másról. A film rajongói nem akarhatják kihagyni!

Előrendelés: AmazonBarnes and NobleBooks-A-Million

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets