Blogger Widgets

2013. március 16., szombat

Tiberius Blackthorn

Tiberius Blackthorn


Tiberius Blackthorn a TDA egyik szereplője. A Blackthorn család tagja, a Los Angeles-i Intézet egyik lakója. Nyolc testvére van. Egyikük Olivia, akivel ikrek és 15 évesek. Tibs néhány perccel idősebb. 

Tibs egyáltalán nem hasonlít a családja többi tagjára. A Blackthorn családra jellemző furcsa kékeszöld szem és a barna haj, de Tiberiusnak szürke szeme és fekete haja van. Valamilyen módon mégis hasonlít Livvyre, ugyanolyan hosszú szempillái és szája van. (Jól látható a kis v alak a felső ajkán.) Testalkatát tekintve nagyon vékony.

Személyiségét tekintve meglehetősen makacs. A testvére, Jules szerint a makacsságának köszönhető az is, hogy nem hasonlít a többi családtagra. Különös fiú. 
Ty detektív szeretne lenni, állandóan rejtélyekről olvas és imádja Sherlock Holmest, és ezt az Árnyvadász világban senki sem képes megérteni. Viszont pontosan ezért nagyon türelmes. Briliáns és furcsa, de nem igazán jön ki az emberekkel, kivétel ez alól Olivia.

Nem választott magának fegyvert, mert nem egy harcos alkat. Livvy, aki az egész családot oltalmazni akarja, bárkit megöl, aki furcsán néz rá.

Tiberius a CoLS-ben (Apró SPOILER, ha még nem olvastad)
Tiberius a testvéreivel együtt látogatást tesz a New York-i Intézetben a CoLS idején, de inkább csak említés szintjén szerepel. Jules szerint Livvyvel viaszt ettek.

(A kép csak illusztráció, természetesen még nem tudjuk, ki lesz majd Tiberius, amennyiben lesz TDA film.)

1 megjegyzés:

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets