Blogger Widgets

2013. március 12., kedd

Csontváros a Wonderconon

Sziasztok!

Cassie írta, hogy tegnap estére valami meglepetést tartogat, és a meglepetés meg is érkezett, méghozzá egy videó és egy bejelentés formájában.




Lily arról beszél, hogy a Csontváros ott lesz a Wonderconon. Ez talán elsőre nem tűnik számunkra olyan nagy hírnek, hiszen újra csak egy olyan esemény, amin nem lehetünk ott, de...

De!

Cassie bejelentette, hogy ott lesz ő, Harald (a rendező), Lily és Jamie, és lehetséges, hogy még más szereplők is. Ez pedig képeket jelent! Sok-sok képet! (Lily és Jamie megint együtt, egy helyen!)

De ez még a kisebbik része. A Wonderconon lesz egy Q&A rész, ahol kérdésekre válaszolnak, ezek a legtöbb esetben fel szoktak kerülni a netre is, ééééés dobpergést!

Bemutatják a Csontváros fillm új előzetesét és egy új plakátot!!!

A Wondercon március 29-től 31-ig tart, ami azt jelenti, hogy március végére meglesz az előzetesünk!!! Új plakáttal, plusz képekkel és videókkal a helyszínről!

Cassie elmondta, hogy addig még ki fog derülni, hogy pontosan mikor lesz az előzetes, és azt is, hogy többször fog még írni a témában.

(A videó Lily ruhája alapján a Chanel Oscart megelőző partiján készült. http://www.vegzetereklyei.net/2013/02/lily-collins-fotok.html)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets