Blogger Widgets

2013. március 16., szombat

Cassie forgatási naplója 3.

Sziasztok!

Megérkezett Cassie forgatáson írt naplójának harmadik része. 

Harmadik nap: Szerda

Video Village-ben vagyok. Jemima, a haja még festetlen, odajön, hogy megmutassa nekem a Jeleit. 




Felfedeztem, hogy a forgatáson minden étkezés "ebéd". Még akkor is, ha hajnali kettőkor van, ebéd. Madame Dorotheával ebédelek. Épp egy kicsit démoni lesz, úgyhogy hatalmas karmok vannak az ujjain. Ennek ellenére gyönyörű és ízléses. Kicsit bűntudatom van a sorsa miatt.
Nincs viccesebb, mint egy csapat Néma Testvért nézni, ahogy próbálkoznak enni, miközben be van varrva a szájuk. Mind szívószállal próbálták megenni az "ebédjüket" a dobozokból.
Később Robert [Kulzer] megmutatja nekem az üvegházas jelenetet az iPadjén. Nem hallom a dialógust, de gyönyörűen néz ki. Robert azt mondja: "Producer vagyok, ami azt jelenti, hogy a szívem hideg és halott, szóval ha ezt romantikusnak tartom és megindítónak, akkor tényleg nagyszerűnek kell lennie." Nagyon igaz. 

A forgatáson egész későig tart. Hartley-t, aki line producer, rajtakaptuk, hogy kisurran és forró csokit visz a rajongóknak, akik a stúdió körül somfordálnak. Igazából Hartley már filmes veterán, és már hozzászokott, hogy elhessegesse az embereket, de a TMI rajongók olyan édesek, hogy mostanáig adott már nekik ételt, és még karkötőt is kaptak, amiket kifejezetten a forgatásra látogatóknak készítettek. Itt Kevin [Zegers] mutat egy ilyet (az van ráírva, hogy THE MORTAL INSTRUMENTS, 2012):



- Hartley már veszélyeztetett - mondja Robert. - A rajongók annyira aranyosak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets