Blogger Widgets

2013. január 12., szombat

2013 legrizikósabb filmjei

Sziasztok!

A Cinestar összeállított egy listát azokról a filmekről, amelyek szerintük 2013-ban rizikósnak számítanak. És igen, a Csontváros is rajta van. Komment nélkül:


A teljes cikket itt olvashatjátok: http://cinestar.web4.hu/cikk/2013-legrizikosabb-filmjei

2 megjegyzés:

  1. Ha legalább tudná a szerkesztő, hogy miről szól ... De tényleg, mi ez ,hogy "Kiválasztott" ? Legalább ténylegesen utánanézne, nem pedig csak írkálna valamit. A stílusáról meg ne is beszüljünk ...

    VálaszTörlés
  2. Tényleg elég felháborítóan nagy sületlenségeket ír, de twilightos dolgot jogosnak érzem... :S a Twilight tényleg ha úgy vesszük egy irdatlan hosszúra nyújtott nyálas csók, petting és egy hosszas kérleslés utáni sex története (megjegyzem én szeretem, de nem a romantikus dolgok miatt), azonban mégis nagy a rajongói tábora (96%-ban női)! A TMI lenne a legalkalmasabb mai ilyesmi téma, amit szélesebb körökben is el lehetne fogadtatni (a féri nemet is beleértve) mert a szerelem mellett azért van egy erős akció szál is, démon írtásokkal és egy "enyhe" vallási fűszerezéssel... röviden sokkal nagyobb lehetőség rejlik benne. mind a fiúk mind a lányoknak is elnyerheti a tetszését... azonban, ha a szerlmi szálra feketetik a hangsúlyt (és a trailer akció jelenetiei igazán bizakódóak... én se szeretnék egy Twilight 2.0-t), akk tényleg ellenszenves is lehet, mondván a Twilight hullámát akarja megülni!!!!
    Ettől én is félek megmondo őszíntén!!! :S remélem kellőmennyiségben lesz a szerelmi szál és az akció keveredve... nem billenti ki az egyensúlyt csak a szerelem!!!
    TMI 4 EVER! :)

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets