Blogger Widgets

2012. szeptember 20., csütörtök

Rajongói alkotások

Sziasztok!

Pont nemrégiben folytattunk egy érdekes beszélgetést a rajongói alkotásokról. Arról, hogy némelyik olyan zseniális (itt főleg a plakátokról volt szó), hogy akár fel is lehetne használni. Illetve szóba került az is, hogy mivel a rajongók valóban szívüket-lelküket beleadva, szeretettel dolgoznak egy-egy ilyen alkotáson, sokszor lehet, hogy jobban is sikerülnek, mint a hivatalos dolgok, amiket valaki csak a pénzért csinál.

Nos, úgy tűnik, a TMI film ebben is újat alkot, bár egyelőre nem tudjuk, pontosan hogyan. 

Ez a film valószínűleg a legrajongóközelibb (tudom, nincs ilyen szó) film les a világon. A producer, az írónő, a színészek és még a stáb bizonyos tagjai is infókkal látnak el bennünket, meghívják a rajongókat a helyszínre, fagyit adnak nekik, karkötőket, képeket és videókat kapunk már most... És még sorolhatnám.

Most pedig kiderült, hogy a rajongói alkotások is figyelik.

Egy tweetre bukkantam Martin Moszkowicz oldalán, és így találtam rá erre:


Azaz ennek a Tumblr oldalnak a készítője kapott egy levelet egy Ashley nevű Sony Pictures/Screen Gems alkalmazottól, akik ugye a TMI filmet csinálják, hogy tetszett nekik az alkotása, és szeretnék megosztani hivatalos oldalaikon, pl. Facebookon és Twitteren. És ehhez kérik a beleegyezését. 

Érthető módon nem akarta elhinni, hogy ez igaz lehet, és megkérdezte a dologról Martint.


És bizony igaz. :D

Szóval rajongói alkotásokra is vadásznak! :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets