Blogger Widgets

2012. augusztus 22., szerda

Elég vörös vagy nem?

Sziasztok!

Nagy port kavart Lily haja. Vagyis konkrétabban a hajszíne. Még nagyobbat, mint a szemöldöke. 

Ugyanis sokak szerint nem elég vörös. Gondolom, ők kicsit répásabb vörösnek képzelték, olyan Weasley vörösnek, mint amilyen a borítón is. 

Nekem van egy elméletem, hogy Lily miért is nem lett vörösebb. A hajfestés azért nem olyan egyszerű dolog. Oké, színészek, az a dolguk, hogy bevállalják. De példádul Jennifer Lawrence szőke haját sem akarták teljesen tönkre vágni, mindenféle kímélő festékekkel kenték be meg ilyesmi, és amint véget ért a forgatás, szép lassan kikopott.

Nos, Lily ugye sötétbarna alapból. És ha afféle répavörös hajat akartak volna neki, akkor le kellett volna szívatni. (Nem vagyok szakértő, de ha jól tudom, sötétből világosabbat csak így lehet.) Ez alapból jobban megviseli a hajat, kicsit bonyolultabb is, és szerintem pillanatok alatt meglátszott volna a lenövés, úgyhogy hetente festhették volna újra a tövét. 

Így szerintem amellett döntöttek, hogy a természetes hajszínére ráfestenek vöröset, és amilyen vörös lesz, olyan vörös lesz. 

Ez persze csak az én véleményem.

4 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Lina2012. augusztus 22. 23:58
    Pontosan. Nekem is barna a hajam, alapvetően sötétebb, nyáron világosabb, de másfél évig vörös voltam én is (ilyesmi, mahagónivörös), szóval képben vagyok valamennyire.
    Be sem fogná a festék olyan világosabbvörsesre a haját pont, csak valami kis szánalmas utánzat próbálna lenni és még vörösnek se lehetne mondani és ha le is szivatnák a haját, annak akinek alapvetően sötét a haja, nem biztos, hogy jól áll a répa-vörös, míg ez a mahagóni vöröses tökéletes, mert nem üt el úgy tőle, hogy hihetetlen legyen a hajszíne.

    És egyébként ez az árnyalat, rossz fényviszonyok (és agyon szerkesztett/kiégetett/bebuktatott képek) között tényleg nem olyan eszméletlenül radikális a barnához képest, de szikrázó napsütésben kell látni, TÖKÉLETES szinte szikrázik.

    http://i2.listal.com/image/1216493/936full-karen-gillan.jpg ilyen vöröset senki ne várjon el Lily hajától szerintem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy megerősítetted, hogy így van! :D

      És tökéletesen egyetértek! :D

      Törlés
  3. Szerintem ez a hajszín tökéletes. Nem olyan kislányos, hanem szép, nőies... Nem így képzeltem el, de kellemesen csalódtam! :)

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets