Blogger Widgets

2014. június 21., szombat

Könyvajánló


Sziasztok!

Újabb könyvajánlóval készültem, és ez azért különleges, mert nem csak én, hanem maga Cassie is ajánlja nektek a könyvet!

Ezúttal is egy fantasyvel készültem: Shadow and Bone - Árnyék és Csont

konyvmolykepzo.hu/products-page/konyv/leigh-bardugo-arnyek-es-csont-6547?ap_id=DeszyAlina Starkova sosem várt túl sokat az élettől. A határháborúk során elveszítette a szüleit. Árvaként csupán egyvalakire számíthatott. Egy másik kis földönfutóra, Malra, a legjobb barátjára. Ám mostanra már rá sem számíthatott. Mindkettőjüket besorozták hazájuk, Ravka anyácska hadseregébe. A két fiatalnak életveszélyes küldetésre kell indulnia az Árnyzónába. Ezen az iszonyatos helyen a földöntúli sötétség az úr, ahol valósággal hemzsegnek az emberevő szörnyetegek. Amikor támadás éri a katonai konvojukat, mindannyiuk élete veszélybe kerül. Ám Alina ekkor olyan titokzatos erőnek adja tanújelét, amiről mindaddig még ő sem tudott. A csodálatos megmenekülés kiszakítja a hétköznapok világából.. . Meg sem áll a fővárosig, az uralkodó udvaráig, ahol az árva lány is a Grisa testvériség tagja lesz. Vezetőjük, a titokzatos Kom úr úgy véli, Alina az, akire oly régóta vár Ravka sokat szenvedett népe. A legfőbb varázsló szerint az Alinában rejtőző erő képes lesz elpusztítani az Árnyzónát. A cári udvar fényűző forgatagában sokan Kom úr új kegyeltjének tartják a lányt, aki csak nehezen tud beilleszkedni Mal nélkül. Miközben hazája egyre nagyobb veszélybe kerül, feltárul előtte egy hajmeresztő összeesküvés. Dönteni kell. Szembeszáll a birodalom leghatalmasabb nagyuraival? Egyedül a múltja mentheti meg… hogy Alina megmenthesse, a jövőt.



Miért ajánlom Árnyvadászoknak?
  • Jól felépített világ természetfeletti képességekkel
  • A főszereplő lány egy számára új, természetfeletti világban találja magát
  • Erős fiú-lány barátság
  • Nappal kapcsolatos képesség (Helló, Simon!)
  • Éjúr
  • Felhívnám mindenki figyelmét a címre! Aminek a címében szerepel, hogy Árny(vadász) és a Csont(város), az csak jó lehet. Na jó, csak viccelek. De tényleg jó.

A könyv szerepelt Cassie nyári olvasmánylistáján is, amit megtekinthettek ITT.

Cassie szerint: "Gazdagon megírt, szimpatikus és komlex karakterekkel, ezt kapnánk, ha ötvözni szeretnénk a Harry Pottert az Anna Kareninával."


Rendeljétek meg!



A könyv Elit Team könyv, úgyhogy ha június 30-ig rendelitek meg, ajándék könyv is jár mellé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets