Blogger Widgets

2014. június 17., kedd

2.000.000!!!


Sziasztok!

2 millió, azaz 2.000.000 látogatás az oldalon! Ez egész egyszerűen elképesztő, de tényleg. Amikor létrehoztam az oldalt, álmomban sem gondoltam, hogy eljutunk idáig.
Mindenesetre köszönöm szépen ezt a rengeteg látogatást, elképesztő belegondolni, mekkora ez a szám!



Mindenesetre ezt most abbahagyom, nem kizárt, hogy hétvégén egy ömlengős posztba fojtom izgalmam, illetve számíthattok arra is, hogy lesz egy kis változás az oldalon. Egyelőre csak teszt jelleggel, megnézzük, milyen lesz. De ez is csak hétvégén.

Ígértem viszont nektek valami meglepit, tudom, hogy mindenki erre vár. Ne mondjátok, hogy nem tartom a szavam!

Az ünneplés ezúttal egy teljes hétig tart majd! Ennek keretében érkezik a kis változás, az ömlengős poszt és még ki tudja mi más?

Ami viszont biztos:

Ez alatt az egy hét alatt minden nap kaptok egy-egy részletet a Mennyei tűz városából. Tessék kapaszkodni! Olyan részletet, amit Cassie nem osztott meg. És nem is az én silány fordításomban, hanem egyenesen a kiadótól, Kamper Gergely fordításában! Bizony, ezek már a magyar Mennyei tűz városából származnak! És hét napon keresztül minden nap érkezik egy-egy részlet. 
Na, mit szóltok?

Mielőtt még megosztanám a mai részletet, egy kis közérdekű, kérlek, olvassátok el, mielőtt rávetitek magatokat a részletre!

  1. A képet szabadon megoszthatjátok Facebook oldalon, Twitter oldalon, blogon, akárhol, tovább küldhetitek e-mailben is akár.
  2. Kérlek, a képeken olvasható részleteket még semmilyen idézetes oldalra ne töltsétek fel (Moly.hu felhasználók, ez leginkább nektek szól!), ugyanis az itt olvasható részletek a könyv szerkesztetlen, korrektúrázatlan, nyers fordításából származnak. Így könnyen lehet, hogy egy-két apróság még változni fog bennük.
  3. A részletek nem feltétlenül a könyv szerinti időrendi sorrendben érkeznek.
  4. Nem kell megijedni, a részleteket úgy válogatom, hogy ne legyen bennük spoiler. :)

 Ennyi lett volna a komoly rész, és akkor következzen a jutalom! 

Nagyobb méretért katt a képre!


És végül szeretném megköszönni Katona Ildikónak, amiért minden zokszó nélkül beleegyezett, hogy részleteket osszak meg a könyvből, és Kamper Gergelynek, aki volt olyan kedves, és rendelkezésemre bocsátotta a fordítást! (És amiért elviseli a folyamatos zaklatásomat, miközben ő dolgozik.)

8 megjegyzés:

  1. Vaoooo :D:D:D:D ez a legeslegjobb meglepi!!! :D:D:D annyira jóóóó, köszönöm Deszy, hogy ennyit foglalkozol az oldallal, a rajongókkal.... nem tudom szavakba önteni mennyire hálás vagyok. KÖSZÖNÖM x milliószor :D:D:D és csak így tovább ;)

    VálaszTörlés
  2. Te vagy a legjobb Deszy! :)

    VálaszTörlés
  3. Először is gratulálni szeretnék ehhez a mérföldkőhöz. Nagyon jó az oldal és a meglepetés még jobb. :DD

    VálaszTörlés
  4. Az ilyesmihez aztán tehetség kell!! Csak így tovább!! Gratulálok!!

    VálaszTörlés
  5. Ehez csak gratulàlni tudok !! :)) Ha bár nem meglepő , hogy ennyien làtogatjàk az oldalt és naponta többször visszatérnek , hiszen remek munkàt végzel ezzel az oldallal (is) !! ;-) Az ajàndékot pedig nagyon szépen KÖSZÖNÖM !!:D Külön köszönet jàr azért , hogy ennyit foglalkozol a bloggal és a rajongókkal is egyarànt !! Azokat az óràkat amiket rànk fordìtasz a szabadidődből szakítod rànk és ez becsülendő !! Szóval KÖSZÖNÖK MINDENT !!

    VálaszTörlés
  6. huhuuuuuuuuuuu :D hihetetlen jóó vagy <3 köszönjük az eddigi fáradozásaidat értünk :) hihetetlen vagy :)

    VálaszTörlés
  7. Szuper hír! Csak így tovább! ;)

    VálaszTörlés
  8. Gratulálok, a legjobb árnyvadász oldal az Univerzumban :) Azért remélem az a "Végül mindenki feladja." betett Magnusnak és végre észhez tért:) Malec forever! Köszi mindent! Szia: Vic

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets