Blogger Widgets

2014. március 25., kedd

Új TLH fanart Cassandra Jeantől


Sziasztok!

A régi motorosok biztosan emlékeznek rá, hogy Cassandra Jean megrajzolta az évszakokat, és minden évszakhoz egy Árnyvadász sorozat tartozott. A TDA volt a nyár, TMI volt az ősz, a TID a tél és a TLH a tavasz. 

Kaptunk is egy tavasz verziót, ám akkor még nem tudhattuk, ki kicsoda. Ő volt az:


Most azonban kaptunk egy új tavasz képet:

Nagyobb méretért katt!

És akkor sorban a szereplők balról jobbra:
Alastair Carstairs épp Charles Faichilddal vitatkozik, Christopher és Anna Lightwood, Cordelia Carstairs és Lucie Herondale, Matthew Fairchild és James Herondale és végül Grace és Jessie Blackthorn.

Mindenesetre a szereplők között lévő kapcsolatokra nézve azért vannak árulkodó dolgok, és olyasmik, amik így a történet elején furcsának tűnnek ahhoz képest, amit családfa alapján várnánk. Pl. Christopher és Grace távolsága a képen, szinte tudomást sem vesznek a másikról. Míg Jessie és Grace nagyon össze vannak melegedve, és egyáltalán nem testvéri értelemben. Persze nem testvérek, mielőtt valaki vérfertőzést sejtene, de a jelek szerint Grace bele van zúgva. Lehet, hogy pont ezért nem érdekli James? És lehet, hogy ezért furcsa a kapcsolata Grace-nek és Matthew-nak? Esetleg a potenciálisan meleg Mattnek is tetszik Jessie? (Mattről Oscar Wilde miatt került szóba, hogy lehetséges, hogy meleg.) 
Na de ennyit a teóriáimról. 

Illetve a kép mellé Cassie egy kérdésre is válaszolt, ami arra vonatkozott, hogy milyen Charles és Matthew testvéri kapcsolata, mert az eddigiek alapján nagyon másoknak tűnnek. 

Cassie válasza:
Matthew és Charles kétségtelenül nagyon különbözőek. Érdekes a kapcsolatuk is, mivel Charles akar lenni a következő Konzul és nagyon ragaszkodik a szabályokkoz, Matthew viszont igazi szabályszegő.  


Mindenesetre ezek alapján azért tekintsünk kicsit vissza a korábbi képre is, mert sok mindenkit akkor már be tudunk azonosítani. 

Balról jobbra:
Alastair, a kisfiúról és a kísérőjéről még nem szólt a fáma, de a kisfiú nagy eséllyel Alexander Lightwood. A mellette álló lány lehetne Anna, és akkor ez azt jelentené, hogy változott a koncepciója, ugyanis ha megnézitek a képet, akkor ilyen férfias öltözetű nő a korábbi verzión nincs. Vagy pedig lehet még esetleg Barbara vagy Eugenia Lightwood. Aztán jön Lucie és Cordelia, ez egyértelmű. A mostanihoz hasonló pózban picit hátrébb nagy eséllyel Jessie és Grace, elöl pedig Matthew és James. Aztán Charles és Christopher, és most jön az érdekes rész. Ugyanis ha engem kérdeztek, a három alak a régi képen a fa alatt Thomas, Barbara és Eugenia, Gideon és Sophie gyermekei. Ez pedig azt jelentené, hogy a kisfiút kísérő alak tényleg csak Anna lehetne, szóval ez alapján majdnem biztos vagyok benne, hogy az ő koncepciója változott. Ezért is kellett új tavaszt rajzolni.  
A fa alatt álldogáló szőkét nem tudnám megmondani, viszont a csónakban Will, Jem és Tessa.

2 megjegyzés:

  1. Aki a fa alatt áll az nem lehet Tatiana? :D A tartásából és az arcából (már amennyire látszik) nem tűnik fiatalnak, de a ruhája élénk színű, és elég egyértelműen Tessáék felé néz. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is rá gondoltam, de Tatiana elvileg nem szőke.

      Törlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets