Blogger Widgets

2013. október 7., hétfő

A leggyakrabban feltett kérdés: Tessa az Üvegvárosban?


Sziasztok!

Az biztos, hogy amint elkészülök a GyIK résszel, az a kérdés, hogy "Tessa benne van az Üvegvárosban és hol?", tuti benne lesz. Szinte biztos vagyok benne, hogy ez az a kérdés, amire a legtöbbször válaszoltam már, de mindig újra és újra előkerül. Az a bizonyos Jocelyn részlet pedig gondoskodott róla, hogy megint feltegyék nekem páran.

A válasz egyébként megtalálható az oldalon, szerintem nektek is gyorsabb, ha megpróbáljátok az ilyen kérdésekre megtalálni magatoktól a választ, ha máshogy nem, Google segítségével. Tudom, hogy rengeteg a poszt a blogon, ezért nehéz köztük böngészni, de anélkül, hogy hazudnék elárulhatom, hogy fél pillanat alatt megtalálni a választ, kipróbáltam. Csak annyit kell beírni a Google-be, hogy "vegzetereklyei.net tessa üvegváros", és ki fogja dobni! Csak egy tipp a jövőre, hogy hogy érdemes kezelni az ilyeneket. 
Azt nem garantálom, hogy mindenre megtaláljátok így a választ, de szerintem már elég rég működik az oldal sok poszttal ahhoz, hogy kijelenthessem, hogy ez a legnagyobb magyar nyelvű Árnyvadász adatbázis, és nagy eséllyel megtaláljátok az infót, amit kerestek, főleg ha hivatkozok is rá.

Mindenesetre most bemásolom azt a bizonyos régi posztot, biztos, ami biztos alapon:


Többen kérdezték már tőlem, amikor megemlítettem, hogy Tessa feltűnik az Üvegvárosban, hogy mégis hol. A kérdést orvosolván:

Magyar kiadás, Üvegváros 484. oldal teteje felé:



"Alec a minipagony felé pillantott, és a fények megvillantak szeme kék íriszében. Magnus az egyik fa árnyékában állt, és egy dús, világosbarna hajú, fehér ruhás lánnyal beszélgetett. Ahogy a boszorkánymester észrevette őket, a lány is feléjük fordult, és egy pillanatra találkozott a tekintete Claryével. Volt benne valami határozottan ismerős, bár Clary képtelen volt rájönni, hogy mi.

Magnus elindult feléjük, a lány pedig, akivel beszélgetett, eltűnt a fák között. A boszorkánymester egy viktoriánus úriemberhez illő, hosszú, fekete frakkot meg lila selyemmellényt viselt. Szögletes mellényzsebéből M. B. betűkkel hímzett, kockás zsebkendő állt ki."

Igen, a fehér ruhás lány Tessa. És ennek fényében még találóbb Magnus "viktoriánus úriemberhez illő" ruhája.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets