Blogger Widgets

2013. október 8., kedd

A közös a TDA részek címében


Sziasztok!

Ugyan erről már írtam korábban, de ha most Cassie részletesebben elmagyarázza, ki vagyok én, hogy ne tegyem ugyanezt? 

Cassie-nek tehát az a kérdés érkezett, hogy miért van az, hogy az első két Árnyvadász sorozat címében van ismétlődő elem (a Clockwork és a City of, magyarban ez kicsit más, hiszen a Clockwork a mi kiadásunkban lemaradt, a városa szócska pedig ugye a nyelvtan miatt mindig a cím végére csúszik), a TDA-ban viszont nincs semmi ilyen?

Cassie válasza:

"Egy ki változatosság? Őszintén szólva, ezen még nem is gondolkoztam, a kiadóm sem kérdezett róla soha, amikor leadtam a címeket. A sorozatok címeinek van egy témája, néha, és a Dark Artifices címe mind valamilyen címek:

LADY Midnight
LORD of Shadows
QUEEN of Air and Darkness

A Lord/Lady/Queen mind címek, még ha kicsit mások is, de itt alapvetően ez szolgál arra, amire korábban a City of és a Clockwork, ez fűzi össze az egyes részeket a sorozatban."

Wow, ez egy nagyon unalmas válasz lett. Következőleg igyekszem valami érdekeset elárulni, például hogy melyik szereplő imádja titkon a gőtéket.


A következő posztban érkezett is a kérdés, hogy ki imádja a gőtéket, de Cassie válasza csak annyi volt: HA, SOHA NEM FOGJÁTOK MEGTUDNI

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets