Blogger Widgets

2013. szeptember 21., szombat

Árnyvadász naptár - Április és november (CP2 spoiler)


Sziasztok!

Kaptunk még két képet a Cassandra Jean féle Árnyvadász naptárból. Ezzel a kettővel viszont az a helyzet, hogy erős Clockwork Princess SPOILER mindkettő, hiszen olyan TLH szereplőket láthatunk, akik leszármazottai a Pokoli szerkezetek szereplőknek. Magyarul lelövik azt a poént, hogy ki éli túl és kinek lesz gyereke. 

Szóval, aki már olvasta a Clockwork Princesst vagy nem zavarják a spoilerek, azok kattintsanak a továbbra. Ellenben azok, akik nem akarnak CP2 SPOILERT, azok még véletlenül se! A CP2 spoiler címkét megkapja a poszt, később vissza tudjátok majd keresni!




Ezeket is megkaptuk színesben és fekete-fehérben is. A fekvő alak Matthew Fairchild, a másik pedig James Herondale. 

Cassie kommentje:

Matthew Fairchild és James Herondale. Azért tettem őket egymás mellé, mert parabataiok és mert nem ismerjük még őket túlságosan. Matthew április, James pedig november és a Guy Fawkes nap. (Guy Fawkesról itt olvashattok, megtudhatjátok, miért ünnepnap, ha esetleg még nem ismeritek. A James kezében látható maszk egy Guy Fawkes maszk, néhányotoknak talán a V mint vérbosszú című filmből is ismerős lehet. - Deszy) Cassandra fantasztikusan elkapta a kettejük személyisége közötti különbséget.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets