Blogger Widgets

2013. szeptember 16., hétfő

1.000.000!!!


Sziasztok!

WE ARE THE CHAMPIONS, MY FRIENDS!

Na jó, ezt most muszáj volt... :D

Mindenesetre ma elértük az 1.000.000 látogatást az oldalon!


Ez valami elképesztően szép, és nagyon-nagyon büszke vagyok rá! Köszönöm szépen mindenkinek!

Az ünnepi posztok, ahogyan már Facebookon is írtam, most kicsit személyesebb jellegűek lesznek, remélem, szeretni fogjátok őket! :)



4 megjegyzés:

  1. Drága Deszy!
    Nagyon-nagyon gratulálok ehhez az eredményhez! Imádom az oldalt, és ezt a hihetetlen csapatot is! :) Sok sikert és kitartást kívánok a továbbiakhoz. ÉLJENEK AZ ÁRNYVADÁSZOK! ♥

    VálaszTörlés
  2. Kedves Deszy!
    Én is beállnék a gratulálók sorába.
    Fantasztikus, amit véghezvittél, hogy képes voltál akár még éjszakázni is, hogy minél hamarabb új információkhoz juthassál és hogy mindezeket megoszthasd velünk. Kevés olyan elszánt és önzetlen blogger létezik a világon, mint amilyen Te vagy. Sokak nevében köszönöm, hogy létrehoztad ezt az oldalt, hogy teljes erőbedobással dolgoztál azon, hogy a mielőbb megtudhassunk mindent, ami a fontos! Köszönöm és teljes szívvel kívánok neked még 1.000.000x1.000.000 látogatást! :-)
    Üdv: Lili

    VálaszTörlés
  3. Szia! Igazából nem tudom ezt hova lehetne írni, de köszönet mindenért! Az Üvegvárosnál jártam amikor rátaláltam erre a oldalra, és Te tettél igazán rajongóvá. Külön köszönet az angol fordításokért és a friss hírekért. Fantasztikus az oldal!
    Üdv.: Viki

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets