Blogger Widgets

2013. május 6., hétfő

TLH - Tavasz


Sziasztok!

Ezt a képet posztolom, bár spoileres. De amennyiben nem tudjátok, hogy ki kicsoda, nem spoiler, a magyarázatot pedig kékítem. :D (Egyébként nem mindenkit ismerünk még.) 

Tehát a TLH szereplői tavasszal a Hyde Parkban:


És akkor a kékített rész, amit Cassie írt:

Itt vannak a TLH szereplők tavasszal a Hyde Parkban. Ebben az esetben, nem fogom megnevezni a szereplőket, kivéve Matthew-t és Jamest elöl középen, illetve a háttérben a csónakban láthatjátok Willt, Jamest és Tessát. A Midnight Heir után lehet, hogy visszatérünk ide. :) Néhány szereplőt meg tudtok tippelni, néhányat nem.  

Ennyit Cassie-től, és akkor fejtegessünk!

Na, akkor amiben biztos vagyok: Matthew és James mellett a két lány, akik állnak Lucie és Cordelia, róluk volt már kép korábban. És akkor elvileg a képen kell lehetnek még: Jesse Balckthorn, Alistair Carstairs, Anna Lightwood, Christopher Lightwood, Alexander Lightwood, Grace Cartwright (?), Barbara Lightwood, Eugenia Lightwood, Thomas Lightwood. Természetesen azok közül, akiket ismerünk a családfáról.
Na már most... Szerintem a lila ruhás lány a kisfiúval lehet, hogy Anna Lightwood az öccsével, Alexanderrel, köztük van ilyen nagy korkülönbség, és a hajszín stimmelne. Illetve tudjuk, hogy a TLH 1903-ban játszódik, amikor Alexander 3 éves.  Az ülő zöld ruhás nő és a férfi, aki az ölébe hajtja a fejét, lehet Christopher Lightwood és Grace Cartwright. Utóbbinak rokona lehet a bal szélen álló férfi, mert egyforma színű a hajuk, és a Cartwrightok nincsenek rajta a családfán, szóval nem tudjuk, hogy Grace-nek van-e fivére. Viszont tudjuk, hogy lesz egy Colin nevű szereplő, akinek egyelőre nem ismerjük a vezetéknevét, nem kizárt, hogy esetleg ő az. Illetve velük kapcsolatban még akár az a gondolat is jogosan felmerülhet, hogy esetleg Morgensternek, hiszen nekik ilyen fehéres-szőke a hajuk. Ebben az esetben viszont az ölbe hajtott fejű férfi valószínűleg nem Christopher. Kérdőjel még Jesse Blackthorn, ő elvileg idősebb, mint a többiek a képen (szemüveg), egyke, és mivel a későbbiekben a Blackthornok védjegye a barna hajuk, én a lila inges ülő alakra tippelnék. És ha Lucie-t nézitek, olyan mintha az ő irányába nézne, ebből szintén arra következtethetünk, hogy esetleg ő Jesse. A jobb oldalon látható három alak, a két ülő lány illetve a férfi szerintem Sophie és Gideon gyerekei: Barbara, Eugenia és Thomas. Ők azok, akik korban elég közel állnak egymáshoz. A vörös hajú fiú minden bizonnyal Charles, Charlotte és Henry fia, aki majd tovább örökíti a vörös hajat a családban. Viszont ha még ezek be is jönnének, még mindig kérdőjel a fa alatt magányosan álló női alak.
Na tehát, a végén lévő rész csak az én fejtegetésem. Szerintetek ki kicsoda lehet?

1 megjegyzés:

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets