Blogger Widgets

2013. január 24., csütörtök

Moly

Sziasztok!

Ez most bizonyos szempontból off lesz, nem kapcsolódik szervesen az oldal témájához, de már gondolkozom rajta egy ideje, hogy megírjam-e ide ezt a posztot, és úgy döntöttem, senkinek sem ártok vele. :)

Szóval... Elég sokszor előfordul, hogy egyszerűbb dolgokkal kapcsolatban érkeznek hozzám kérdések. Miről szól a sorozat, hány részes, melyik rész melyik után jön, van-e más sorozata Cassandra Clare-nek stb. 

Másrészről nem titkoltan szívügyemnek érzem azt is, hogy minél többen olvassanak a fiatalok, mert hiszek benne, hogy mindenki szeret olvasni, csak valaki még nem jött rá erre, mert nem találta meg, ami neki való. 

És ebből a két okból szeretnék mindenkinek ajánlani egy nagyon-nagyon hasznos oldalt. Bizonyára a legtöbben már ismeritek, de mindig meglepődöm, amikor kiderül, hogy valaki még nem is hallott róla. 

Tehát... Moly.hu




Komolyan mondom, ezt az oldalt mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szereti a könyveket. Ezen az oldalon jelölhetitek, ha épp olvastok egy könyvet, polcokat hozhattok létre, kihívásokon vehettek részt, és ami még nagyon fontos, hogy megtaláljátok a könyvekkel és sorozatokkal kapcsolatban a legfontosabb infókat, véleményeket az olvasóktól és idézeteket az adott könyvből. Képtelenség lenne minden funkciót itt felsorolni, de bizonyára mindenki hamar rá fog jönni, hogy is működik a dolog, és van egy Súgó is az oldalon. :)

Szóval mindenkit csak biztatni tudok, hogy regisztráljon!

És ha esetleg valaki követni akarna, ez vagyok én: http://moly.hu/tagok/deszy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets