Blogger Widgets

2012. december 24., hétfő

ID szereposztás - Charlotte

Sziasztok!

Ha már múltkor Henryvel kezdtük a rajongók által preferált színészek felsorolását a Pokoli szerkezetek filmhez, folytassuk most a feleségével, Charlotte-tal!


Hayley Atwell



















Hayley Atwellt a legtöbben valószínűleg az Amerika kapitányból vagy A katedrális című sorozatból ismerhetitek.


Sara Canning


















Sara Canning a Vámpírnaplók nagynénije, de egy rész erejéig szerepelt például az Odaát című sorozatban is.


Rachel McAdams




















Rachel McAdamset valószínűleg a legtöbben már láttátok legalább egy filmben. Ő volt a főszereplő a Szerelmünk lapjai című filmben, de szerepelt még ezeken kívül a Fogadom, Az időutazó felesége, a Sherlock Holmes című filmekben, a teljesség igénye nélkül.


Rachel Weisz

















 

Egy újabb Rachel, Rachel Weisz. Őt a legtöbben a Múmia című filmből ismerik, de szerepelt például a Constantine, az Agora és A Bourne-hagyaték című filmekben, és hamarosan láthatjuk az Óz, a hatalmasban.


Gemma Arterton



















És igen, ezzel el is érkeztünk Gemma Artertonhoz, akit a legtöbben Charlotte-nak szeretnének, a legtöbb fanarton legalábbis ő szerepel, ez biztos. 
Gemmát a Perzsia hercege, a Boszorkányvadászok, A titánok harca, A Quantum csendje vagy St. Trinians című filmekből ismerhetitek, a teljesség igénye nélkül természetesen.

1 megjegyzés:

  1. Uuuuuuuuu ez egy nagy nehéz kérdés!!!! :D Sara Canningot imádom (The Vampire Diaries és Jenna 4 EVER... ki voltam idegileg, amikr megtörtént vele "ami")... szerintem jó lenne mert egyszerre tud kemény és gondoskodó is lenni (én ilyennek látom Charlottet! :)
    Rachel McAdamset bár bizonyította, hogy bele illik az angolok életébe (hasonló időkben) a Sherlock Holmes filmekben... szerintem ő is jó lenne mert olyan hidegszépség, kemény és ő is tud lenni gyengéd.
    Rachel Weisz. Szeretem (főleg a The Mummy filmek miatt), de valahogy őt nem annyira tudom elképzelni, de egy esetleges ID filmben való alakítása után nem esnék kétségbe! ;)
    Gemma Arterton. Tamina hercegnő a Prince of Persiából (egy kedvenc játék sorozat). A Filmet imádom, Gemmát is és a filmbeli szerepét is, de őt se tudom elképzelni annyira. Tul kedves jelenség egy árnyvadásznak és a londoni intézet vezetőjének! :D
    Nehéz! Nehéz! Nehéz!
    Nem tudok dönteni: Sara vagy Rachel! :D




    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets