Blogger Widgets

2012. október 21., vasárnap

Ezt ne! - Vécédeszka

Sziasztok!

Örömmel jelenthetem, hogy belevetettem magam a keresgélésbe, és háááát... Volt már tapasztalatom őrült termékekkel, tekintve, hogy régi motoros vagyok több fandomban is. Láttam már egyet s mást, de komolyan, a legvadabb álmaimat is sikerült felülmúlniuk. El sem hiszitek milyen "remekműveket" találtam a rovathoz. xD

De egy bizonyos okból mégis erős leszek, és az első posztnak megtartom az eredeti tervemet. :) Ez az ok pedig az, hogy ez ihlette a rovatot. 

Ahogy már bizonyára tudtátok/sejtettétek, nagy Harry Potter rajongó vagyok. Évekkel ezelőtt néztem egy interjút Rowlinggal, amiben arról is beszélt, hogy mennyire furcsa érzés volt még a dolog elején beleegyeznie, hogy mindenféle termékre rátegyék a Harry Potter szereplőket, feliratot stb. Akkor még kezdő volt a témában, még nem volt ilyen gazdag, és szinte mindenre rábólintott. Egy valamit azonban kiemelt az interjúban, hogy mennyire megdöbbentő volt számára akkor: a Harry Potter vécédeszka.

És én is vele csodálkozom a mai napig. Ez az interjú ihlette a rovatot is. Mert folyamatosan az jár a fejemben, hogy miért akarja valaki, hogy Harry fején ülhessen a vécén? De tényleg. Szerintem itt már valami pszichológia is lehet a dologban. xD

Mindenesetre a HP vécédeszka létezik, többféle verzióban is. 


Azóta egyébként nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy nem lehet véletlen az, hogy a Mágiaügyi Minisztériumba az egyik út a vécén való lehúzás. Ehhez is készült egyébként deszka:


A legbetegebb termékei pedig amúgy a Twilight fandomnak vannak, így valószínűleg senkit sem lepek meg vele, hogy Edward fejével ékesített vécédeszkát is találni. Hát nem romantikus? Edward mindig veled van. Figyel álmodban, és... nos, nem csak álmodban. 




És akkor kanyarodjunk vissza rovat témájához! Ti szeretnétek, ha lenne Csontváros vécédeszka? Kedvenc Árnyvadászaid mindenhol - tényleg mindenhol! - óvnak a démonoktól. Hát nem csábító lehetőség?

Ha pedig ugyanazt érzed, mint én, amikor a képekre nézel, akkor a következő kép neked szól:


(U.i.: Deszka kérdésben várható még folytatás. Bizony, második rész is lesz, mert még nincs vége... xD)

2 megjegyzés:

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets