Blogger Widgets

2012. szeptember 24., hétfő

Julian és Emma olyanok, mint Simon és Clary?

Sziasztok!

Cassie újabb kérdést kapott, és a válaszban egyrészt érinti a TDA-t, másrészt a CoHF-t, ami különösen érdekessé teszi. :)

A kérdés:

A TDA-ban az Emma/Julian románc olyan, mint amit Simon érzett Clary iránt a CoB-ben - titokban szerelmes vagy a legjobb barátodba, de túl szégyenlős vagy, hogy elmondd neki? És ebben az esetben, jobban sül majd el, mint Simon esetében? (Én mindig Clary/Simon drukker voltam, ha őszinte vagyok. Azt gondolom, hogy annyi év várakozás után valakire, megszolgálta, hogy megkapja és boldog legyen.
U.i.: Kérlek, kérlek, kérlek, kérlek, kérlek, kérlek, kérlek, kérlek, kérlek, kérlek, kérlek, kérlek, kérlek, kérlek, kérlek, ne öld meg Simont! (Remélem, a kérlekek száma mutatja, mennyire szeretném, hogy ne haljon meg.)

Válasz:

Nos, Emma és Julian sorsa biztosan nem alakul ugyanúgy. Nagyon más a kapcsolatuk. Simon és Clary a barátrománc egy verziója volt, de ez soha nem derült ki teljesen, mert Clary találkozott Jace-szel a Csontváros első fejezetében, és ez mindkettőjüknek a Helló, szexi idegen pillanat volt.

Egy csomó dolog van, amit szeretek írni Clary és Simon kapcsolatában, főleg azt, ahogyan fejlődik. Hosszú ideig Simon Clary emberi életét mutatja: azt a részt, ami emberi-normális, és nem epikus méretű érzelmeket, kapcsolatokat és problémákat jelent. Most már Simont is elnyelte Clary világa, alapot jelentenek egymásnak, emlékeztetőt az emberi világra, amiben felnőttek, és ilyenformán hogy pontosan mi a tétje annak, amiért harcolnak. Sok Árnyvadásznak a mondénok valamiféle elvont dolgok, de Clary és Simon számára ők valóságosak.

Julian és Emma együtt nőttek fel, mint harcostársak, és összekötik őket részben a traumatikus események, amelyek... nos, a CoFH-ben történnek. Még azok az emberek is, akiket nagyon jól ismernek, képesek állandóan meglepetést okozni, és ez egyik szórakoztató abban, hogy ilyen kapcsolatról írok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets