Blogger Widgets

2012. szeptember 25., kedd

Családfa - Néma Testvérek?

Sziasztok!

A családfával kapcsolatosan felmerült bennem a kérdés, hogy vajon rajta lesznek-e azok, akik Néma Testvérek. Meg is kérdeztem erről Cassie-t twitteren, és válaszolt. 

Méghozzá azt, hogy nem, hiszen nincsenek gyerekeik. Amit pontosan értek, de ahogy írtam is neki, gyerekeik vannak. Hiszen azok az ágak is fel vannak tüntetve a családfán, amelyek véget érnek. (Gondoljunk csak arra, hogy Charlie Weasley még rajta van a Weasley családfán, pedig nincs gyereke. Vagy például a Lightwood családfán nyilván fel van tüntetve Max, pedig neki sincsenek gyerekei, mert szegénykém meghalt.)

Ha pedig ebben a korszakban nem is született Néma Testvér, akkor hogy lehet, hogy ismerjük Zakariás testvért? (Mert állítólag tudjuk, ki ő.)

Mindenesetre Cassie válasza nemleges volt.



Ebben az esetben pedig még mindig nem értem, hogy akkor most mi van Zakariás testvérrel. Kivéve, ha nem tüntetik fel, ha valakiből Néma Testvér lett... (Nekem úgy lenne logikus, hogy ezt feltüntessék egy családfán.) Vagy a Zakariás testvéres szál a becsapás. Vagy nem tudom... xD

4 megjegyzés:

  1. Szia! nekem van egy lehetséges teóriám, miszerint lehet Will a későbbi Zakariás testvér. Mert amikor Clary megkérdezi tőle, hogy volt-e valaha szerelmes, és volt-e olyan akiért meghalt volna erre azt feleli, hogy két ilyen ember volt (Tessa, Jem). És mivel így ő is sokáig él valamilyen formában Tessa mellett maradhat. Továbbá azt is említi, hogy ő az aki a néma testvérek közül a leginkább megőrizte az emberségét. Szerinted? Bár nem biztos, hogy én örülnék ennek a kimenetelnek, szegény Will. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amit írsz, az pont az pont arra ok, hogy nem Will. Ugyanis Will három emberért halna meg: Tessa, Jem és a húga, Cecily. Jem kettőért: Tessa és Will.

      Erről most már tényleg fogok írni egy hosszabb kifejtőset, mert millió és egy megközelítés van, mindkettő mellett ezer érv szól.

      Törlés
  2. "Zakariás testvér szeme csukva volt, kiugró arccsontjain egy-egy rúna hagyott nyomot. A száját nem varrták össze, és Clary úgy sejtette, a haját sem borotválta le. A csuklya alatt nehéz volt
    megállapítani, hogy árnyékokat lát-e, vagy sötét tincseket."

    ha valóban sötét tincseket voltak, akkor ez is lehet egy plusz bizonyíték, vagy valami. Bocs kicsit elragadott a hév :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú, erről már külön esszét tudnék írni. A hajszín azért nem döntő, mert Jem haja csak azért fehér, mert szedi azt a démonizét. Egyébkét sötét a haja neki is. Szóval ha nem szedi a cuccot, akkor az ő haja is sötét.

      Törlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets