Blogger Widgets

2015. szeptember 30., szerda

Marad a Portál


Sziasztok!

Az eddigiek alapján sok mindent megváltoztattak a Shadowhunters sorozat készítői mind a könyvhöz, mind a sorozathoz képest. Ám több kellék (például Izzy nyaklánca és a szeráfpengék) mellett más is megmarad a régiben: a portál. 

Mint az már nagyon sokszor beszélgetés tárgyát képezte, a Csontváros filmben a portállal nem kicsit tértek el az eredeti alapanyagtól - mind külsejében, mind működési mechanizmusában más lett, és inkább hasonlított egy csillagkapura, mint a könyves portálra. 

Hogy a dolog digitális része mennyire marad, az a közzétett kép alapján még bőven kérdéses. Így az biztos, hogy a portál váza ugyanaz lesz, ám hogy benne megmarad-e a kékes-plazmás valami, azt nem tudjuk. Ez alapján a kép alapján úgy tűnik, nem, ami legalább öröm lehet az ürömben.

Mindenesetre a portál helye másnak tűnik - a buja növényzet, ami körbeöleli, valószínűleg nem az Intézet aulája, és komoly kérdéseket vet fel az is, hogy úgy tűnik, az ott föld, nem pedig padló. Vagy lehetséges, hogy ez a portál érkező oldala?


1 megjegyzés:

  1. Első ránézésre azt mondanám, hogy ez a tündéknél van. Bár ott nem ilyennek kellene lennie az átjárónak. :/

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets