Blogger Widgets

2015. szeptember 30., szerda

A sorozatrészek összefoglalói!?


Sziasztok!

Felkerült az IMDb-re a sorozat egyes epizódjaihoz egy-egy rövid szinopszis. Egyelőre nem hivatalos, viszont ami ide felkerült, utólag mind hivatalosnak bizonyult, szóval érdemes elolvasni őket. 
És amint látható, elindulnak a változások, immáron történetbe ágyazva is. Theo, a vérfarkas, és Lydia vezetésével...


1. rész - The Mortal Cup

Clary Fray összefog az Árnyvadászokkal, hogy megtalálják az anyját, elpusztítsák Valentine-t és megtalálják a Végzet Kelyhét, miközben mindenféle érzelemmel és bizalmi problémával szembe kell nézniük.

2. rész

Jace elviszi Claryt a Csontváros, hogy megpróbálják eltávolítani a gátat az elméjéből. Új, vérszomjas vámpír jelenik meg, és pusztítást hoz az árnyvadászoknak. 

3. rész

Amikor Simont elrabolja a New York-i vámpírklán, Clary, Jace, Isabelle és Alec küldetésre indulnak, hogy megmentsék.

4. rész

Valentine Brooklyn Fő Boszorkánymestere, Magnus Bane nyomában van. Magnus más boszorkánymesterekkel a búvóhelyén húzza meg magát, és Clary, Jace, Isabelle és Alec is csatlakoznak hozzájuk. 

5. rész

Bemutatkozik egy Theo nevű vérfarkas, aki meg akarja szerezni a Végzet Kelyhét. Maryse Lightwood, Alec és Isabelle anyja rossz hírekkel tér vissza idrisi útjáról. 

6. rész

Luke történeteket mesél Körbéli napjairól. Theo furcsa szövetséget köt, aminek következményeit Clary és Simon szenvedik el. 

8. rész

A Klávé egy elismert tagja, Lydia Branwell Idrisből New Yorkba érkezik, hogy megvizsgálja, hogyan irányítják az Intézetet a Lightwoodok. Eközben Alec és Isabelle sokkoló új információk birtokába jutnak.

3 megjegyzés:

  1. Érdekes...Főleg a Valentine üldözi Magnust rész

    VálaszTörlés
  2. Hm... nem rossz. Többségében egészen hű és Lydia is...öhm...egyelőre ellenőrködik.Bár a Magnus bújkál dolog és meg Theo...és hogy a bújkáló Magnushoz csatlakoznak a srácok... Oké, hogy Valentine a Hamuvárosban tényleg feláldoz Alvilágiakat, ezt pedig egy keresés előzi meg, de Magnus elbújna? De egész hűek a leírások ettől fggetlenül.

    VálaszTörlés
  3. nem rossz ha elvonatkoztatunk a könyvtől...a könyben (bármelyik részében) is volt Theo nevű vérfarkas??? én ilyenre nem emlékszem de javítsatok ki ha tévedek...és én Magnust nem egy bújkáló tipusú embernek képzeltem el...már nagyon kiváncsi vagyok. mikor fog megjelenni a magyar feliratos vagy szinkronos lehet már tudni???

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets