Blogger Widgets

2015. március 5., csütörtök

Megkezdődött a Shadowhunters castingja!


Sziasztok!

Nos, úgy tűnik, immáron hivatalos: új színészek lesznek a Shadowhunters sorozatban. 
A casting elkezdődött, legalábbis a pályázatot kiírták Clary, Jace és Simon szerepére. 


Clary szerepére egy 18-21 éves, gyönyörű, vöröshajú lányt keresnek. Claryt kreatívnak és intelligensnek írják le, tehetséges művésznek, akinek elrabolják az édesanyját és ezáltal kerül be az Árnyvilágba. Vámpírok, vérfarkasok... A többit már ismerjük. 

Jace szerepére a húszas évei elején járó, hihetetlenül jóképű színészt keresnek. Jace a leírás alapján nárcisztikus, szakértő Árnyvadász, képzett harcos, aki démonok ellen küzd. Miután az apját megölték, azt tekinti életcéljának, hogy bosszút álljon a felelősön. Miután évekig minden lány vágyainak kereszttüzében állt, most ismeretlen terepen találja magát - beleszeret Clarybe... 

Simon Lewis Clary Fray legjobb barátja. Ő az első, aki megtalálja a helyzetek vicces oldalát. Diák, szabadidejében egy banda tagja. Hűséges és bizonyítania kell Clary iránti érzéseit, ahogy bekerül ebbe az utazásba. Később vámpírrá változtatják és szenved, hogy próbálja megőrizni emberségét és elfogadni a sorsát. 

A jó hír, hogy a szereplők rövid összefoglalásában és a sztori leírásában is egyelőre hűségesnek tűnnek a könyvhöz. 

És igen, immáron hivatalos:

A forgatás májusban kezdődik Vancouverben!

A castingot Alyson Silverberg és Jonathan Clay Harris vezetik, és őket segítik Susan Esrock és Justin Kiang. 
A sorozat executive producerei Ed Decter, Michael Reisz és Marjorie David. Az író pedig szintén Ed Decter, ahogy már eddig is tudtuk. 

1 megjegyzés:

  1. Kaphatok engedélyt hogy bemásoljam a facebook végzet ereklyéi oldalamba és ki fogom írni forrás : Árnyvadász rajongói oldal .

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets