Blogger Widgets

2015. február 20., péntek

Válaszok az új borítókkal kapcsolatban


Sziasztok!

Cassie is posztolta az új borítót, és néhány kérdésre válaszolt is rögtön. És kaptunk egy felirat nélküli nyers borítóképet is. Íme:



- Cassie kiadója már évek óta új borítót akart terveztetni, de meg akarták várni a TMI végét. Azt szeretnék, ha a különböző Árnyvadász sorozatok egységesebb képet kapnának (pl. egyforma lesz mindegyik betűtípus) és kicsit modernebb lenne ez a kép - az első borítót már tíz évvel ezelőtt tervezték. 
- A papírborításos könyvek kapnak új borítót, a kemény kötésesek maradnak a régiek. 
- Mindenféle extra tartalom lesz az új könyvekben, pl. térkép az Árnyvadász New Yorkról és Londonról
- A borítókat ugyanaz a Cliff Nielsen tervezi, aki az eddigieket is. Cassie imádja a munkáit és nagyon örül, hogy az új designban is megmaradnak dolgok a régiből is pl. a tervező, a fényhatások, a betűtípus
- Az új borító modellje ugyanaz, aki az Elveszett lelkek városán Jace volt
- Nem tudni még egyelőre, hogy a Lady Midnight borítója milyen lesz, még nem döntöttek. Lehet, hogy a régi és az új keveréke, de Cassie szerint nem is annyira különbözőek.
- Cassie imádja Jace pózát, és hogy épp a tarotkártyáért nyúl, és olyan részletek látszódnak, mint a Morgenstern gyűrű (erről írtam az elemzésemben is - Deszy)
- A könyv világos bronzszín, de ezt nem adja vissza a képernyő
- Minden borítón egy szereplő lesz. Az első három részen Jace, aztán Clary, aztán Simon. És ezúttal Alec és Isabelle is megkaphatják a saját borítóikat.

3 megjegyzés:

  1. És az utolsón ki lesz? Sebastian? *reménykedik*

    VálaszTörlés
  2. Nyilván úgy lesz, hogy Jace, Clary, Simon aztán a Bukott angyaloknak Isabelle, az Elveszett lelkeknek Alec (vagy fordítva), és a Mennyei Tűz városán pedig egy plusz hatodik szereplő lesz. Nem hiszem, hogy Magnus lenne, mert neki ott van a saját borítója a Krónikáknál, inkább Sebastian. Más ki lehetne?

    VálaszTörlés
  3. Mondjuk az Üvegvároson lehetne Isabella, a CoFA-n Simon, CoLSon Alec majd a CoHFon Sebastian. Ennek örülnék... :D Vaaagy Alec és Magnus lehetne egy borítón.. Jujj, az de cuki lenne... :33

    VálaszTörlés

Rendeljétek meg innen Cassie könyveit!

Blogger Widgets